Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí si s chutí zastřílelo v Jablůnce


Branky


0

Jablůnka má v poslední době katastrofální formu. Kvůli zranění jí chybí důležitý hráč Lukáš Čůma a také útočník Lubomír Horák, což se výrazně projevuje na výkonech. Zato hosté z Hovězí hrají výborně a prokázali to také na půdě Jablůnky. Hovězí si s chutí zastřílelo a nakonec Jablůnce nadělilo sedmičku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hovězí nadělilo Jablůnce v první půli kanára

Hosté se dostali do vedení prakticky po rozehrávce, když po křídle uniknul obráncům Tomáš Juřica a jeho střílený centr srazil do vlastní branky jeden z domácích obránců - 0:1. Za dalších pár chvil hosté zdvojnásobili své vedení. Šrámek po skvělém průniku domácí obranou naservíroval míč Jaromíru Tkadlecovi, který zvýšil na 0:2. Domácí mohli utkání zdramatizovat, když se po chybě v rozehrávce mohl prosadit Michal Tomšej, sám před brankářem Rovenským však branku trestuhodně minul. Poté přidal svou druhou branku Jaromír Tkadlec, který se trefil po pěkné kombinační akci - 0:3. Chvilku poté unikl obráncům Ondřej Šrámek a svůj samostatný únik přetavil v další branku hostů - 0:4. Pak dokonal svůj hattrick Jaromír Tkadlec, který svou třetí branku přidal hlavou po centru Juřici - 0:5. Tkadlecovi na hattrick stačilo pouze 18 minut! Poslední gól v první půli vstřelili hosté chvíli před poločasem, když se po dalším výborném průniku Ondřeje Šrámka trefil Richard Šimčík - 0:6. 

Debakl zakončil Šrámek

Druhá půle už tak strhující tempo neměla. Hned v úvodu mohl zvýšit vedení hostů Šrámek, ale brankář jeho střelu dokázal vytlačit mimo tyče. Po něm se sám před Dančákem zjevil znovu Tkadlec, ale tentokrát pálil pouze do vybíhajícího gólmana Jablůnky. Jedinou branku druhého poločasu vstřelil Ondřej Šrámek, který se trefil po rohovém kopu - 0:7. V samotném závěru mohli domácí zaznamenat aspoň čestný úspěch, ale Rovenský po rychlém breaku domácího střelce vychytal. Hovězí si tedy z Jablůnky naprosto po zásluze odvezlo všechny body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář: "V utkání proti Jablůnce jsme chtěli navázat na výkon z minulého kola a to se nám povedlo, velmi brzy se nám podařilo dostat do vedení a to nám přineslo klid na kopačky. Navíc se nám i střelecky velmi dařilo. Byl to z naší strany velmi podařený zápas."



Sestavy


FK Jablůnka
L. Dančák [-] - L. Hajný [-] , P. Brodek [-] , A. Kamas [-] (46. L. Horák [-] ) , M. Václavík [-] (71. R. Čotek [-] ) - P. Nikodem [-] , J. Smílek [-] , J. Orság [-] , P. Sehnal [-] - R. Biel [-] , M. Tomšej [-]

Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - T. Varaja [-] (51. J. Kašpar [-] ) , M. Kučera [-] , R. Kučera [-] , R. Kostka [-] - J. Tkadlec [-] (88. M. Blaha [-] ) , T. Juřica [-] , R. Šimčík [-] , M. Hromada [-] , M. Štrbík [-] (56. Z. Kostka [-] ) - O. Šrámek [-]

ŽK: 43. M. Václavík , 80. J. Orság .
Hráči zápasu: J. Tkadlec , O. Šrámek .
Místo: Jablůnka. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Olša Viktor  - Sýkora, Tkadlec.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.