4:3p.
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Francova Lhota i bez brankáře obrala o body Hutisko


Branky


19. L. Matušinec , 33. R. Zimek , 80. O. Zimek - 10. L. Fiurášek , 40. Z. Surovec (vl.) , 70. K. Poledník
0

V 10. kole přivítala Francova Lhota na své půdě Hutisko-Solanec. Domácímu týmu chyběl brankář Boško, kterého nahradil zkušený útočník Ota Zimek. Tomu se však první poločas nepovedl, a tak jej do druhé půle nahradil Marek Kindl. I přes brankářské patálie si Francova Lhota připsala bod navíc díky výhře na penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily v první půli dvě branky

Hostům z Hutiska vyšel perfektně začátek zápasu. V 10. minutě se díky krásné kličce kolem obránce uvolnil Lukáš Fiurášek, který otevřel gólový účet utkání – 0:1. Vedení Hutisku příliš dlouho nevydrželo, v 19. minutě si slabší chvilku vybral brankář hostí Hrabčák, jenž neudržel střelu jednoho z domácích hráčů a s dorážkou už neměl problém Luděk Matušinec – 1:1. Domácímu mužstvu se nakonec podařilo otočit nepříznivé skóre. Hostující gólman Hrabčák zřejmě neměl svůj den, protože po jeho další chybě skóroval tentokrát Robert Zimek – 2:1. Bláznivý první poločas nakonec nabídl ještě jeden gól. Ve 40. minutě si centrovaný balon nešťastně hlavou srazil do branky Zdeněk Surovec – 2:2. Hosté měli pravděpodobně během prvního poločasu kopat pokutový kop po faulu na Křenka, ale rozhodčí Vobořil situaci posoudil jako čistou. Do šaten se tak šlo za vyrovnaného stavu. 

Vyrovnání obstaral Ota Zimek

Francova Lhota vstoupila do druhého dějství lépe, vypracovala si tlak, ale branka stále nepřicházela. Hosté vypadali spokojení s jedním bodem, a proto se zaměřovali především na zabezpečenou obranu a následné rychlé brejky. Tato taktika se nakonec ukázala jako správná, v 70. minutě se totiž po jednom z protiútoků trefil Kamil Poledník – 2:3. Marek Kindl nahradil v druhém poločase v brance Otu Zimka, který chybu z prvního poločasu nakonec dokázal napravit. Psala se 80. minuta když osmatřicetiletý forvard z dorážky vyrovnal na 3:3. Hutišťané reklamovali, že vstřelená branka byla z několikametrového postavení mimo hru, ale po signalizaci pomezního rozhodčího byl nakonec gól uznán. Utkání tak nakonec došlo až do penaltového rozstřelu. 

Kindl vybojoval Francovce bod navíc

Marek Kindl nastoupil také do penaltového rozstřelu a nakonec svému mužstvu vybojoval bod navíc. Domácí se v penaltách trefili čtyřikrát, zatímco hosté jednou minuli a jednou si vylámali zuby na univerzálu v brance Francovy Lhoty. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu: "Chyběli nám dnes oba brankáři, a tak se v brance vystřídal Zimek s Kindlem. Zápas byl vyrovnaný, ale nakonec jsme díky penaltám vybojovali druhý bod."




Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
O. Zimek [-] - R. Chmela [-] , P. Pukýš [-] , L. Filák [-] - M. Kindl [-] , L. Matušinec [-] , Z. Kindl [-] , R. Zimek [-] , Z. Surovec [-] , R. Matušinec [-] - O. Filák [-]

Sokol Hutisko - Solanec
J. Hrabčák [-] - K. Poledník [-] , M. Kubáň [-] , R. Křenek [-] , L. Poruba [-] - J. Koláček [-] , T. Kozák [-] , D. Baroš [-] , M. Adamec [-] (78. M. Talpa [-] ) - L. Fiurášek [-] (46. L. Klimek [-] ) , R. Křenek [-]

ŽK: 83. M. Kindl , 87. R. Matušinec - 35. R. Křenek , 35. J. Koláček , 81. M. Talpa , 86. L. Poruba .
Místo: Francova Lhota. Počet diváků: 110. Rozhodčí: Vobořil Václav  - Mikulášek, Seidl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.