P. Novák 8.
R. Číž 67. (p.)
2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko porazilo Lhotu u Vsetína


Branky


8. P. Novák , 67. R. Číž (p.) - 75. J. Doležel
0

Lhota se mohla v posledních kolech pyšnit výbornou formou a do Lidečka odjela s velkým odhodláním. Domácí celek chtěl odčinit prohru z Hutiska a nakonec se mu to podařilo. Se Lhotou si totiž nakonec poradil v poměru 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Novák

V sychravém nedělním odpoledne se v Lidečku hrál bojovný a vyrovnaný fotbal. Domácí mužstvo bylo v úvodu aktivnější a nakonec se radovalo z první branky. V 8. minutě specialista na dlouhé auty Radim Gargulák hodil rychlý aut na Romana Zezulku, jenž kulatý nesmysl poslal pod sebe na Patrika Nováka a ten přesným zakončením otevřel skóre - 1:0. Lhota byla poté lepším mužstvem a vypracovala si i pár šancí, nejlepší hráč minulého kola Jan Doležel však dvakrát nastřelil tyč. Když si hosté dále vypracovali náznaky na vyrovnání, tak si s nimi poradila zodpovědná defenzíva v čele s gólmanem Hyžákem. Lidečko mohlo jít do dvougólového trháku, ale Roman Zezulka střílel nad branku hostí. Následně se hosté dožadovali pokutového kopu po zákroku na Doležela, rozhodčí Švach však situaci vyhodnotil jinak a nechal hru plynout dále. První poločas tak skončil 1:0 pro Lidečko.

Radek Číž proměnil spornou penaltu

Lhota se v druhém poločase snažila o vyrovnání, ale defenziva domácích hrála jistě. Domácím se ovšem podařila vsítit důležitá druhá branka. V 67. minutě prodloužil Patrik Novák míč na Romana Zezulku, jenž se ve vápně srazil s jedním z obránců a hlavní rozhodčí poněkud sporně k nelibosti hostujících hráčů nařídil pokutový kop. K penaltě se postavil Radek Číž a tíhu okamžiku zvládl gólem na 2:0. Hosté mohli snížit, gólman Hyžák totiž zavinil nepřímý volný kop, ale šanci Lhoty nakonec překazil Buček. Lhotě se nakonec podařilo snížit, Jan Doležel se protlačil středem a z blízka překonal domácího gólmana - 2:1. Pro Doležela to byla již 6. branka v tomto ročníku. Hosté si do konce utkání vytvořili tlak a měli spoustu rohů, ale domácí obrana v čele s brankářem Hyžákem nakonec vše zvládla. Lidečko tak vybojovalo důležité 3 body za výhru 2:1. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Lidečko
Josef Hyžák - předseda klubu: "Tento zápas moc pěkný na pohled nebyl. V sychravém počasí se hrál spíše bojovný fotbal na obou stranách. Hosté ze Lhoty byli těžkým a kvalitním soupeřem a měli během celého zápasu spoustu standardek a rohů, ale naše defenzivní práce byla výborná a co propadlo, posbíral brácha v bráně. Celý tým je třeba pochválit za výbornou organizaci hry a zodpovědný výkon. Příští kolo nás čeká těžký zápas v Polance. A tam se pro body moc lehce nejezdí."

FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu: "V tomto zápase jsme přišli o všechny body. Po naší chybě jsme dostali na 0:1, poté byl faulován Doležel, ale rozhodčí penaltu nepískl. V druhém poločase naopak odpískal penaltu, která nebyla. Byli jsme lepší, ale Lidečko šlo tomu štěstíčku asi více naproti."



Sestavy


SK Lidečko
R. Hyžák [-] - P. Sekula [-] , Z. Havelka [-] , R. Buček [-] , M. Filák [-] (88. M. Gargulák [-] ) - J. Novosad [-] (81. D. Ryza [-] ) , P. Novák [-] , R. Číž [-] , J. Novosad [-] - R. Gargulák [-] (74. R. Čech [-] ) , R. Zezulka [-]

FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] (46. J. Špalek [-] ) - P. Kulhaj [-] , M. Karlík [-] (53. I. Jakubo [-] ) , T. Juřica [-] , O. Blažek [-] - D. Zgarba [-] , D. Jančina [-] , D. Vráblík [-] (85. P. Orság [-] ) , J. Doležel [-] , J. Čala [-] - A. Válek [-]

ŽK: 42. Z. Havelka , 74. J. Novosad - 66. D. Jančina , 68. T. Juřica .
Místo: Lidečko. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.