2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrachovec se konečně dočkal výhry


Branky


19. M. Baran , 47. M. Baran - 69. D. Maček
0

Hrachovci se v poslední době nedaří. Naposledy zvítězil před měsícem v rámci 6. kola, od té doby si připsal tři porážky s celkovým skóre 1:11. Domácí ovšem čekal velice těžký soupeř z Valašské Polanky, který postrádal několik členů základní sestavy. V zápase dvou rozdílných poločasů nakonec překvapivě vyhrál Hrachovec díky dvěma brankám Michala Barana. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení poslal domácí Baran

Valašská Polanka proti Hrachovci postrádala několik členů základní jedenáctky, což se na výkonu projevilo. Hrachovec byl od začátku první půle lepším mužstvem a v 19.minutě šel do vedení, když se prosadil Michal Baran – 1:0. Hrachovec byl stále lepší a také mohl odskočit na rozdíl dvou gólů, ale David Varga svůj pokus namířil pouze do tyče! V další vyložené šanci se objevil Orság, ale ani bývalý útočník Valašského Meziříčí neproměnil. Hrachovec si tak do šaten odnesl nadějný náskok 1:0.

Za hosty pouze korigoval Maček

Hrachovec nastoupil do druhého poločasu tím nejlepším způsobem, když zvýšil na 2:0. Michal Baran se řítil z vlastní poloviny sám na Ondru a proměnil – 2:0. Od té doby začali být lepší hosté, kteří byli aktivnější a nakonec byli odměněni korigující brankou. V 69. minutě totiž snížil David Maček – 2:1. Hosté mačkali a snažili se vyrovnat, ale nakonec se jim to nepovedlo. Hrachovec se ubránil a připsal si do tabulky cenné tři body za výhru 2:1. 



Ohlasy k zápasu


SK Hrachovec
Dušan Janošek - vedoucí mužstva: "První půli jsme byli jasně lepší a mohli jsme klidně vést 3:0. Druhý poločas probíhal přesně naopak. Polanka se zlepšila a kdyby otočila na 2:3, nikdo by se nemohl divit. Nakonec jsme se ubránili."

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí mužstva: "V chladném zimním počasí se v Hrachovci nehrál příliš atraktivní fotbal. V první půli jsme se do žádné příležitosti nedostali, a tak domácí drželi jednobrankové vedení. Druhá půle začla pro Hrachovec skvěle díky brance Barana. Na konci jsme tlačili, ale domácí hráči už si vedení vzít nenechali a připsali si tři cenné body."



Sestavy


SK Hrachovec
T. Brázdil [-] - R. Vaigl [-] , M. Cahlík [-] , V. Baroš [-] , V. Zahradníček [-] (29. M. Vaigl [-] ) - R. Ondroušek [-] , P. Kovář [-] (66. J. Tvarůžek [-] ) , D. Varga [-] (88. D. Peml [-] ) , D. Volek [-] - M. Baran [-] , M. Orság [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - A. Zemánek [-] , J. Řezníček [-] , P. Filgas [-] , S. Adámek [-] - D. Ondra [-] , J. Novák [-] , O. Zbranek [-] , A. Šafařík [-] (46. F. Maček [-] ) - D. Maček [-] , L. Daněk [-] (46. L. Trčka [-] )

ŽK: 85. M. Baran , 90. M. Vaigl - 35. A. Šafařík , 69. S. Adámek , 72. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Baran .
Místo: Hrachovec. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Zubek Radim  - Mičkal, Skalický.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.