3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratiboř porazila Jablůnku rozdílem třídy


Branky


15. Z. Blizňák , 60. R. Bernát (p.) , 84. T. Adámek
0

Mladý celek z Ratiboře uvítal na svém hřišti Jablůnku. Tým Ratiboře v posledních třech kolech prohrál, a tak zněl jeho cíl jasně, porazit v poslední době nevýraznou Jablůnku. Hosté vyhráli naposled v pátém kole, od té doby třikrát prohráli a inkasovali dokonce 11 branek. Domácí se nakonec s hosty nepárali a zvítězili jednoznačně 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli domácí díky Blizňákovi

Od úvodního hvizdu domácí hráči diktovali tempo hry, byli lepší na míči a po zásluze šli do vedení. V 15. minutě rozehráli rohový kop nakrátko a následný centr do vápna uklidil s přehledem do branky domácí Zdeněk Blizňák – 1:0. Domácí mužstvo mělo ještě do konce prvního poločasu několik střeleckých pokusů, ale ani jeden z nich se neujal. 

Spornou penaltu proměnil Bernát

Obraz hry se nezměnil ani na začátku druhého dějství. Hosté se spoléhali na dlouhé nakopávané míče, které s přehledem uklízel předstoper Zděnek Blizňák, jenž se do sestavy vrátil po zranění. V 60. minutě po hezkém průniku Mikuly zahrál hostující obránce sporně rukou a sudí nařídil přísnou penaltu. Tu s přehledem proměnil kapitán Radim Bernát, který tak zvýšil na 2:0. Ratiboř byla stále lepším mužstvem a Jablůnku nepouštěla do větších gólových příležitostí. Sám domácí tým tak nakonec vstřelil ještě jeden pojišťující gól. V 84. minutě domácí rozehráli přímý kop, brankář Dančák jej zvládl vyrazit pouze před sebe na dobíhajícího Tomáše Adámka, který Dančáka překonal potřetí – 3:0. Domácí nedali Jablůnce příliš mnoho šancí, a tak nakonec zaslouženě zvítězili 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Lukáš Bambušek, útočník: "Od začátku jsme diktovali tempo hry a byli jsme lepší na míči. Chtěl bych vyzdvihnout především výkon našeho Zdeně Blizňáka, vrátil se po zranění a hrál s velkým přehledem. Jeho klid v rozehrávce a v hlavičkových soubojích nám hodně chyběl. Příští týden nás čeká další derby, které bude moc těžké. Kateřinice mají výbornou formu a na tuto třídu až moc kvalitních fotbalistů. "




Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - D. Husička [-] , R. Kutěj [-] , J. Burdík [-] , Z. Blizňák [-] (80. A. Machálek [-] ) - L. Bambušek [-] , R. Bernát [-] , M. Děckuláček [-] (46. F. Zubík [-] ) , R. Pařenica [-] - T. Adámek [-] , J. Mikula [-]

FK Jablůnka
L. Dančák [-] - P. Sehnal [-] , M. Václavík [-] , A. Kamas [-] , J. Orság [-] - M. Holý [-] , K. Staněk [-] (78. M. Tomšej [-] ) , P. Nikodem [-] , J. Smílek [-] - A. Vyškovský [-] (70. R. Čotek [-] ) , L. Horák [-]

ŽK: 22. J. Burdík , 44. M. Děckuláček , 56. R. Bernát , 70. F. Zubík - 53. A. Kamas , 63. M. Holý , 66. A. Vyškovský .
Hráči zápasu: Z. Blizňák .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 120.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.