2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice si poradily s oslabeným Prlovem


Branky


0

V sobotu odpoledne se v Kateřinicích konal zápas mezi dvěma mužstvy, které mají v poslední době solidní formu. Domácí Kačice jsou zatím suverénně na prvním místě, zatímco hostující Prlov konečně začíná sbírat body. Hosté zvítězili v posledních dvou zápasech s celkovým skóre 9:1 a do Kateřinic jeli s cílem překvapit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Kotrla

Prlovští nastoupili do utkání s Kateřinicemi v oslabené sestavě. Kvůli pracovním záležitostem nemohl nastoupit obránce Miroslav Sochora a chřipka do hry nepustila nejlepšího hráče minulého kola, útočníka Jaroslava Hajdu. Absence těchto dvou hráčů byla velice citelná, přesto je třeba uznat, že Kateřinice byly lepším mužstvem. Domácí na svého soupeře vlétli, ale nedokázali vstřelit branku. To se změnilo ve 27. minutě, kdy se prosadil záložník Václav Kotrla – 1:0. Domácí mužstvo mohlo přidat další branky, ale vždy ztroskotalo na výborně chytajícím Zvonkovi. Kateřinice tak mohly být po první půli rozhodně spokojenější.

Pojistku přidal Jiří Kuzník

Hned na začátku druhého dějství se Kateřinicím podařila vstřelit důležitá druhá branka. Za hranicí pokutového území se k přímému kopu postavil kapitán Jiří Kuzník, který zvýšil na 2:0. Prlov se po druhé obdržené brance herně zvedl, domácí poněkud polevili v tempu a nakonec je to mohlo stát snížení, Petr Novosad však nastřelil pouze tyčku. Kateřinice si nakonec závěr pohlídaly a zvítězily 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kateřinice
Lubomír Dančák - hráč: "Z mého pohledu to byl velice dobrý zápas. Oba týmy dřely, ale my jsme nakonec díky dvěma brankám vyhráli zaslouženě. Potvrdili jsme, že umíme zahrát pěkný a bojovný fotbal. Prlov však určitě patří mezi nejlepší celky, proti kterým jsme zatím letos hráli."

TJ Partyzán Prlov
Petr Sláčík - hráč: "V zápase jsme nemohli počítat se Sochorou a Hajdou, což hru určitě ovlivnilo. Sportovně ale musím uznat, že Kateřinice byly lepší."



Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - P. Vrba [-] , Š. Doležel [-] , J. Kuzník [-] , O. Kuzník [-] (88. A. Děckuláček [-] ) - V. Kotrla [-] , M. Olšák [-] , J. Drda [-] , O. Čtvrtníček [-] (81. M. Kovaříček [-] ) - P. Starec [-] , V. Peredarjuk [-] (70. L. Dančák [-] )

TJ Partyzán Prlov
R. Zvonek [-] - F. Trlica [-] , L. Štach [-] , O. Sláčík [-] , P. Šťastný [-] - P. Sláčík [-] , B. Zicha [-] , P. Fila [-] , P. Novosad [-] - V. Juráň [-] , V. Františák [-]

ŽK: 40. M. Olšák , 59. J. Kuzník - 30. F. Trlica , 68. B. Zicha .
Hráči zápasu: O. Ruman , J. Kuzník .
Místo: Kateřinice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Dokoupil Tomáš  - Zubek, Mičkal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.