2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 15:30

8.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidečko urvalo proti Hovězí všechny 3 body


Branky


0

Po výborném vstupu do nového ročníku muselo Hovězí zkousnout dvě porážky, nejprve doma s Vizovicemi a poté i na Prostřední Bečvě. V 7. kole Hověžané dobře zareagovali a Hrachovec rozdrtili 5:1. V rámci 8. kola zajíždělo Hovězí na půdu nevyzpytatelného Lidečka, které nakonec svého soupeře překvapilo a zvítězilo 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bratři Čížové se postarali o obě branky Lidečka

Do utkání vstoupili domácí výborně. Již v 9. minutě se po centru ze strany trefil hlavou Radek Číž - 1:0.Tentýž hráč mohl o chvíli později přidat svou druhou branku, ale z ostrého úhlu odkrytou branku hostů minul. První větší šance Hovězí přinesla vyrovnání, když se po půlhodině hry proháčkoval domácí obranou Jaromír Tkadlec a svůj průnik s přehledem zakončil - 1:1. Hovězí poté mělo další obrovské šance na otočení vývoje utkání. Nejdříve pálil z hranice vápna Štrbík, ale domácí golman Hyžák dokázal jeho střelu vyrazit na roh. Pak mohl svou druhou branku přidat Tkadlec, který se zjevil sám před Hyžákem, ten však fantastickým zákrokem svůj tým opět podržel. Za nevyužití těchto šancí přišel pro hosty trest. Chvilku před poločasovým hvizdem domácí zahrávali rohový kop, na ten si ideálně naběhl Aleš Číž a znovu poslal domácí do vedení - 2:1. 

Body nakonec zůstaly v Lidečku

Do druhé půle vstoupili opět lépe domácí, když po rychlém breaku pálil těsně vedle branky jeden z útočníků. Poté se opět dostávali do šancí hosté, po jedné z nich dokonce Zádilský vstřelil branku, ta ale nebyl uznána kvůli ofsajdu. Blízko vyrovnání byl také Richard Šimčík, ale jeho střela se ke smůle hostů jen otřela o tyč. S přibývajícím časem se domácím otevíraly možnosti pro rychlé breaky, po jednom z nich musel svůj tým podržet i hostujcí Rovenský, který v souboji jeden na jednoho vychytal útočníka domácích. Lidečku se nakonec vedení z první půle podařilo udržet a Hovězí tak odjelo domů s prázdnou.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hovězí
Adam Kašpar - hráč Sokolu Hovězí: "V Lidečku to bylo bojovné a vyrovnané utkání, domácí však byli efektivnější v proměňování šancí. Nás může mrzet především několik jasných gólovek za stavu 1:1, které se nám nepodařilo využít. Lidečko nás za to potrestalo brankou do šatny. Vedení už si poté domácí tým pohlídal."



Sestavy


SK Lidečko
R. Hyžák [-] - R. Buček [-] , P. Novák [-] , M. Filák [-] , Z. Havelka [-] - R. Zezulka [-] , R. Gargulák [-] (90. A. Hruboň [-] ) , R. Číž [-] , J. Novosad [-] , J. Novosad [-] - A. Číž [-]

Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - M. Kučera [-] , R. Kostka [-] , R. Kučera [-] , J. Tkadlec [-] (79. A. Trlica [-] ) - M. Blaha [-] , M. Štrbík [-] , K. Trlica [-] , R. Šimčík [-] - T. Juřica [-] , T. Zádilský [-]

ŽK: 70. M. Filák , 82. P. Novák - 51. R. Kučera , 73. M. Kučera .
Hráči zápasu: A. Číž .
Místo: Lidečko. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vobořil Václav  - Macháč, Vaculka.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.