2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Polanka přehrála Zašovou


Branky


0

Valašská Polanka hostila v 7. kole na své půdě trápící se Zašovou. I přes mírné oslabení v sestavě nenechal domácí tým nic náhodě a Zašovou porazil v poklidu 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do šaten se šlo za bezbrankového stavu

Domácí Polančané se snažili od úvodních minut soupeře ze Zašové zatlačit, ale první vážnější příležitost přišla až v 18. minutě, do slibné pozice se dostal David Maček, jeho střela však byla sražena na roh. Následně se Maček dostal do šance znovu, centr Nováka však v branku nepřetavil. Blízko k otevření skóre byl polanský Lukáš Trčka ve 23. minutě, ale zamířil těsně nad bránu. Ve 31. minutě se prezentoval individuální akcí Stanislav Adámek, jeho koncovku však Hadaš vyrazil. Zašová se do první šance dostala ve 37. minutě, Pobořil připravil situaci na hlavičku Vyvijalovi, ten ovšem zamířil těsně nad. Ve 45. minutě pálil z trestného kopu Novák, Hadaš střelu podcenil a balon skákal na brankové čáře, Zašovou ale zachránil obránce, jenž balon odkopl do bezpečí.

 

Rozhodující gól vstřelil Řezníček

Druhý poločas začali Polančané ještě aktivněji, v 50. minutě hlavičkoval do břevna Lukáš Trčka, následně se však ke standardní situaci postavil Filgas a poslal míč na hlavu Jiřímu Řezníčkovi, jenž úspěšnou trefou oslavil svůj návrat do Valašské Polanky - 1:0. Další branka se mohla dostavit záhy, ale David Maček trefil horní tyč. Polančané pokračovali v náporu, v 56. minutě pálil znovu ostře Filgas, ale Hadaš jeho dělovku vyrazil. Zašová měla možnost srovnat v 60. minutě, Krůpa pálil přesně, ale Jakub Ondra v brance Polančanů skvěle zasáhl. Blízko k vyrovnání byli hosté i v 75. minutě, hlavičku Teleckého znovu vytáhl Jakub Ondra. Poté už přicházelo trápení v koncovce na straně Polančanů, nejprve ztroskotal David Maček, po něm se nepovedlo míč dostat za Hadaše staršímu Filipovi. Trápení polanského mladíka Davida Mačka pokračovalo i v 83. minutě, tentokrát trefil břevno, když po uvolnění bratra Filipa zvýšil na 2:0. Polančané tak slaví další bodový zisk a již potřetí za sebou neinkasovali.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler - vedoucí mužstva Valašská Polanka: "Dnešní utkání jsme chtěli zvládnout a jsme rádi, že se nám povedlo před našimi diváky naplno bodovat. Myslím, že jsme hráli zodpovědně zezadu a tvořili si slibné příležitosti, škoda že jsme nedokázali proměnit více šancí, ale důležitý je bodový zisk. "




Sestavy


TJ Sokol Valašská Polanka
J. Ondra [-] - A. Zemánek [-] , O. Adámek [-] , P. Filgas [-] , S. Adámek [-] - J. Novák [-] (75. L. Daněk [-] ) , J. Gergela [-] (88. M. Baran [-] ) , D. Ondra [-] (72. F. Maček [-] ) , L. Trčka [-] - J. Řezníček [-] (89. D. Kovalčík [-] ) , D. Maček [-]

TJ Zašová
R. Hadaš [-] - M. Štěpán [-] (21. R. Krůpa [-] ) , J. Podzemný [-] , T. Vilém [-] (63. L. Škrobák [-] ) , J. Chlevišťan [-] - F. Vyvijal [-] (63. A. Maleňák [-] ) , J. Šuler [-] , J. Pavlica [-] , J. Telecký [-] - B. Trtík [-] , J. Pobořil [-]

ŽK: 80. L. Trčka - 49. B. Trtík , 77. J. Telecký .
Hráči zápasu: J. Ondra , J. Řezníček , O. Adámek .
Místo: Val. Polanka. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Vobořil Václav  - Fusek, Košárek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.