1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína opět za tři body


Branky


0

V 7. kole přivítala Lhota u Vsetína na svém trávníku nováčka z Vizovic. Hosté se v posledních zápasech prezentují lepšími výkony a do Lhoty odjeli vytěžit maximum. Avšak díky brance Ondřeje Lukáče se z výhry radovala Lhota. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lukáč poslal Lhotu do vedení

V divácky ne příliš zajímavém utkání přivítala Lhota u Vsetína Vizovice. První poločas nabídl několik šancí a hned ve 4. minutě mohli jít hosté do vedení, Smilek však předvedl skvělý reflexivní zákrok, díky čemuž se skóre neměnilo. Na obou stranách jsme byli svědky několika šancí, ovšem ani jedna se neujala. První branka padla až ve 34. minutě. Kapitán Zgarba rozehrál roh na krátko, Juřica následně z první odcentroval do vápna přesně na hlavu Ondřeje Lukáče, jenž potvrdil střeleckou formu a bylo to 1:0. Obě mužstva tak odešla do šaten za stavu 1:0. 

 

 

Skóre se dále neměnilo

Druhý poločas se odehrával ve velice podobném stylu, jako ten první. Bylo k vidění několik šancí na obou stranách, ale žádná nesnášela přísnější měřítka. Vizovice nehrály vůbec špatně, ale gólu se nedočkali. Díky hubené výhře 1:0 tak Lhota zvítězila podruhé v řadě a v obou případech udržela čisté konto. Vizovice zůstávají předposlední. 

 

 



Ohlasy k zápasu


FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda Lhoty u Vsetína: "Soupeř mě dnes překvapil, hrál velice dobře, podle mého názoru nepatří na spodní místa tabulky. Hrál se spíše zápas od šestnáctky po šestnáctku, ale my jsme byli šťastnější a díky gólu Lukáče jsme zvítězili."




Sestavy


FC Lhota u Vsetína
R. Smilek [-] - M. Karlík [-] , T. Juřica [-] , M. Mikuš [-] , O. Blažek [-] - J. Doležel [-] , D. Vráblík [-] , D. Zgarba [-] , I. Jakubo [-] - O. Lukáč [-] , O. Zeťák [-] (67. D. Jančina [-] )

SK Vizovice
J. Špaček [-] - R. Punčochář [-] , O. Hruzík [-] , V. Kulhánek [-] (46. R. Burkart [-] ) , J. Žažo [-] (53. J. Fusek [-] ) - O. Štěpaník [-] , R. Mikeska [-] , D. Jurygáček [-] , P. Kolařík [-] - M. Pšenčík [-] (78. T. Gábor [-] ) , J. Fuksa [-]

Hráči zápasu: R. Smilek , O. Lukáč .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Smýkal Miroslav - Lukáš, Lukaštík.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.