0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ratiboři rozhodl gól z první minuty


Branky


0

Do Ratiboře přijel v neděli celek z Lidečka. Hosté přijeli s jasným cílem a to odčinit tři prohry v řadě. Domácí v minulém kole prohráli s Hrachovcem, a tak se dal očekávat velice vyrovnaný souboj. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Necelá minuta stačila Zezulkovi na úvodní gól

Podzimní část se přehoupla do své druhé poloviny a Lidečko zajíždělo na půdu nevyzpytatelné Ratiboře. Po třech prohrách v řadě si hosté přijeli pro bodový zisk a šli si za ním od prvního doteku s míčem. Po centru Radka Číže do pokutového území se ke střele dostal Patrik Novák, jeho ránu gólman Galeta vyrazil pouze k nohám Jana Novosada, jehož nepovedenou ránu odraženou na levou stranu si našel Roman Zezulka, jenž s přehledem míč posunul tam, kam patří a to do sítě - 0:1. I po vstřelené brance byli hosté lepším týmem. Domácí pouze nakopávali míče na vysokého středního útočníka, ale tomu věnovali lidečkovští hráči dostatek pozornosti. Zato hostující hráči byli silnější v kombinaci, rychlejší, důraznější v osobních soubojích a z této hry pramenily i další šance. Jenže neproměnili je ani Radim Gargulák, Roman Zezulka a tu největší nepřetavil v gól ani nový kapitán Jan Novosad. Ratiboř si vypracovala velkou šanci v 38. minutě, po nákopu přeskočil jeden z útočníků za sebe na Mikulu, ale brankář Hyžák dobrým výběhem zmařil tuto solidní příležitost. Na konci prvního poločasu se domácí dostali do mírného tlaku, ale žádnou vážnější možnost z něj nevytěžili. 

 

Lidečko si výhru pohlídalo

Do druhého poločasu opět vstoupilo aktivněji Lidečko a mohlo během deseti minut dvakrát posunout skóre, ale své šance neproměnil Zezulka a při druhé situaci si s míčem nerozuměl Gargulák. V průběhu druhé půle domácí hru vyrovnali, ale hosté byli tentokrát vzadu jistí a co propadlo, tak posbíral Roman Hyžák, který pomáhal řídit i  obranu před sebou. Ratiboř měla velkou šanci v 78. minutě, kdy tečovanou střelu domácího hráče Hyžák vytáhl s velkými obtížemi na roh. Do konce zápasu už hosté z Lidečka v klidu drželi svůj jednobrankový náskok. Vzadu byli hosté jistí a v záložní řadě dokázali podržet míč a zakombinovat. Domácí Ratiboř už se do ničeho nedostala. Lidečko tak dobře zareagovalo na nepříznivou sérii tří proher a z Ratiboře si veze cenné tři body za výhru 1:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Ratiboř
Lukáš Bambušek, útočník Ratiboře: "Tak v první řadě bych pochválil hráče Lidečka za jejich větší nasazení a bohužel pro nás i větší chuť vyhrát. Vstoupili jsme do zápasu hodně laxně a už od 1. minuty jsme prohrávali, řekl bych, že Lidečko bylo zatím nejlepší soupeř, co se u nás představil. Dále bych vyzdvihl výkon rozhodčího, byl jistý a pískal fakt svědomitě, což se vidí v poslední době málokdy. Stejně jako minulý týden v Hrachovci jsme zklamali, protože jsme ztratili 6 bodů, které můžou být později potřeba. Jsme mladí, musíme se pro příští zápasy ponaučit a hrát s větším nasazením."

SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu SK Lidečko: "V dnešním zápase jsme konečně po minulých debaklech dokázali udržet nulu vzadu. Obrana, až na drobné prohřešky, hrála kompaktně a dokázala uskákat domácí vysoké hráče. Když už něco propadlo, tak nás podržel jistými zákroky brácha, který se do brány vrátil po delší době. Po většinu zápasu jsme byli aktivnější, hráli jsme kombinační fotbal. Domácí se spoléhali na nakopávané míče na vysokého středního hrota, ale my jsme si s ním dokázali poradit. Od tohoto výsledku bychom se rádi odrazili, protože nás teď čekají silní soupeři. "



Sestavy


TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - P. Mynařík [-] , M. Uhrin [-] , A. Machálek [-] - J. Burdík [-] , R. Kutěj [-] , F. Zubík [-] , R. Pařenica [-] , R. Bernát [-] - J. Mikula [-] , L. Bambušek [-]

SK Lidečko
R. Hyžák [-] - R. Buček [-] , P. Novák [-] , M. Filák [-] , J. Novosad [-] (88. A. Hruboň [-] ) - R. Zezulka [-] , R. Gargulák [-] (82. D. Ryza [-] ) , R. Číž [-] , J. Novosad [-] - L. Kovalčík [-] (66. R. Čech [-] ) , P. Sekula [-]

ŽK: 65. A. Machálek , 69. M. Uhrin , 71. R. Bernát , 81. F. Zubík - 56. R. Hyžák , 62. R. Buček , 78. R. Zezulka .
Hráči zápasu: R. Zezulka .
Místo: Ratiboř. Počet diváků: 85. Rozhodčí: Nuc Jiří - Dokoupil, Rýdl.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.