0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném utkání zvítězilo Hutisko


Branky


0

V rámci 6. kola přicestovalo Hutisko na půdu nováčka z Vizovic. Domácí chtěli napodobit dobrý výkon z minulého kola, kdy překvapili nejednoho diváka a porazili Hovězí 1:0. Fanoušci sledovali vyrovnaný souboj, který nakonec vyzněl lépe pro hosty, kteří díky Tomáši Kozákovi vybojovali všechny tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pšenčíkův lob Poruba zachraňoval až na brankové čáře

V úvodu zápasu byli aktivnější domácí, kteří také mohli jít do vedení. Michal Pšenčík se z ničeho nic dostal za obranu, chytrým lobem přehodil zaskakujícího brankáře Kubáně, ale na čáře balon obětavě vykopl stoper Poruba. Hlavní rozhodčí Malota rozhodl, že se o gól nejednalo, a tak byl stav stále nerozhodný. Hutisko si příliš šancí nevypracovalo, brankáře Špačka tak ohrožovalo pouze střelami z dálky. I přes nespočet dalších šancí Vizovic se šlo do šaten za bezbrankového stavu 0:0. 

 

 

Kozák křižnou ranou k tyči rozhodl

V druhé půli začali lépe hosté, kteří si dokázali vytvořit mírnou převahu, ze které nakonec vytěžili úvodní branku zápasu. Odražený míč ze standardní situace si na levé straně našel Tomáš Kozák, jenž si dvěma kroky udělal cestu ke střele a křiznou ranou k tyči nedal Špačkovi šanci - 0:1. Vizovice se samozřejmě hnaly za vyrovnáním, ale vyloženou možnosti si vypracovat nedokázaly a náznaky po standardních situacích zůstaly také nevyužity. Na konci utkání si na roh domácích dokonce naběhl gólman Špaček, ale Hutisko se zvládlo ubránit. Díky gólu Kozáka z 59. minuty si tak Hutisko odvezlo všechny tři body za hubenou výhru 1:0. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Vizovice
Richard Mikeska - hráč SK Vizovice: "Zápas byl vyrovnaný, jsme si vytvořit pár gólových šancí, které jsme nezvládli proměnit. V druhé půlce jsme inkasovali gól a už jsme nedokázali reagovat."

Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu Sokol Hutisko-Solanec: "Byl to vyrovnaný zápas, domácí měli na začátku velkou šanci, která díky Porubovi gólem neskončila. Nakonec jsme díky Kozákovi šli do vedení a domácí i přes tlak nedokázali vyrovnat. "



Sestavy


SK Vizovice
J. Špaček [-] - O. Hruzík [-] , V. Kulhánek [-] , J. Žažo [-] (88. R. Punčochář [-] ) , O. Polách [-] - T. Světlík [-] (82. V. Kojetínský [-] ) , V. Jurečka [-] , R. Mikeska [-] , P. Kolařík [-] - D. Jurygáček [-] (89. J. Pšenčík [-] ) , M. Pšenčík [-] (71. J. Fusek [-] )

Sokol Hutisko - Solanec
M. Kubáň [-] - K. Poledník [-] , D. Baroš [-] , L. Poruba [-] , O. Baroš [-] (82. J. Baroš [-] ) - T. Kozák [-] , M. Talpa [-] , M. Baroš [-] , M. Adamec [-] - L. Klimek [-] (78. P. Michut [-] ) , L. Fiurášek [-]

ŽK: 86. V. Kojetínský - 56. O. Baroš , 67. L. Klimek .
Hráči zápasu: T. Kozák , M. Kubáň .
Místo: Vizovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Malota Vladimír  - Nevrla Jiří, Nuc Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.