0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vizovice překvapily favorita z Hovězí


Branky


0

Na Kaštýle se v 5. kole událo velké překvapení. Dosud stoprocentní Hovězí přivítalo na svém hřišti Vizovice, které si zatím nepřipsaly ani bod. Ovšem byli to hosté, kteří překvapili a nakonec si odvezli všechny tři body za hubenou výhru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolařík vstřelil první a zároveň poslední gól

Hovězí se v domácím utkání proti Vizovicím muselo obejít bez několika hráčů, do utkání nezasáhl Kučera, Šrámek ani Rovenský. V první půli začali lépe hosté. Po přímém kopu měl jeden z útočníků na hlavě gól, ale brankář dokázal tento pokus i následnou dorážku vyrazit. Poté se dostávali do šancí i domácí. Radek Kučera pálil z hranice vápna těsně vedle. Po něm to z přímého kopu zkoušel Martin Hromada, ale jeho pokus dokázal brankář hostů Špaček vyrazit na rohový kop. Jediná branka padla těsně před poločasem. Domácí brankář Kašpar vyboxoval míč po přímém kopu přímo k nohám Pavla Kolaříka, který otevřel gólový účet utkání - 0:1.

 

Hosté nakonec nedopustili vyrovnání

V druhé půli se hosté soustředili hlavně na bránění a domácí se tak dostávali do dalších šancí. Tomáš Varaja to zkoušel z dálky, ale jeho pokus mířil těsně vedle, po něm to několikrát zkoušel Hromada, ale i jeho pokusy byly nepřesné. Další obrovskou šanci měl střídající Zádilský, který však v samostatném úniku pálil pouze do boční sítě. Nejblíže vyrovnání byl pár chvil před koncem opět Martin Hromada, ale jeho pokus z hranice vápna ke smůle domácích jen olíznul břevno. Hosté tak hubené vedení dokázali ubránit a vezou si z Hovězí všechny body.

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Adam Kašpar - brankář Hovězí: "V prvním poločase naše předvedená hra nebyla ideální. Hosté z Vizovic toho využili a na konci první půle vstřelili branku. V druhé půli jsme hru zlepšili, měli jsme hned několik dobrých příležitostí s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale branku se nám bohužel vstřelit nepodařilo. Byl to z naší strany hodně nepovedený zápas"




Sestavy


Sokol Hovězí
A. Kašpar [-] - R. Kučera [-] , R. Kostka [-] , K. Trlica [-] , M. Hromada [-] , T. Varaja [-] (72. T. Zádilský [-] ) - R. Šimčík [-] , Z. Kostka [-] , M. Blaha [-] - M. Štrbík [-] , T. Juřica [-] (31. A. Trlica [-] )

SK Vizovice
J. Špaček [-] - O. Hruzík [-] , J. Žažo [-] (89. J. Pšenčík [-] ) , O. Polách [-] , V. Kulhánek [-] (54. R. Burkart [-] ) - T. Světlík [-] (84. J. Fusek [-] ) , V. Jurečka [-] , O. Štěpaník [-] , R. Mikeska [-] , P. Kolařík [-] - D. Jurygáček [-]

ŽK: 30. M. Hromada - 52. P. Kolařík , 81. R. Mikeska .
Hráči zápasu: J. Špaček , P. Kolařík .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.