Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kateřinice rozstřílely oslabený Hrachovec


Branky


0

Do Kateřinic přijel v rámci 5. kola oslabený Hrachovec. Hosté přijeli bez několika členů základní sestavy, dokonce neměli ani nikoho na střídání a v bráně se opět musel předvést kapitán Tomáš Brázdil. Kateřinice oslabení hostů v klidu využily a Hrachovec rozstřílely 5:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodla hned první půle

Domácí vstoupili do utkání lépe, ale byli to hosté, kteří měli úvodní šanci. V 16. minutě brankář Kateřinic Ruman lehce zaváhal, když nastřelil hostujícího útočníka, skóre se však neměnilo. Měnilo se ovšem ve 26. minutě, po jasném faulu v pokutovém území následovala penalta, kterou proměnil kanonýr Petr Starec - 1:0. Uplynuly pouze čtyři minuty a náskok Kateřinic byl dvougólový. Martin Olšák si sám vytvořil šanci a přesnou ranou k tyči zvýšil na 2:0. O pár minut později se o slovo přihlásil i ve formě hrající Jiří Drda, ale neproměnil. Třetí branku se domácím nakonec dát podařilo ještě v první půli, když se do statistik zapsal Václav Peredarjuk - 3:0.    

Starec přidal druhou branku v utkání

Hosté toho v utkání až na pár faulů moc nepředvedli a byli spíše pod útočným tlakem Kateřinic. Těm se podařily vstřelit ještě dvě branky. Nejprve po dalším faulu zahrával pokutový kop Ondřej Kuzník, který touto příležitostí nepohrdl a zvýšil už na 4:0. Skóre se nakonec měnilo ještě jednou, když si druhý zářez na svou pažbu připsal útočník domácích Petr Starec, který přidal pátou branku svého mužstva - 5:0. Zápas se už poté dohrával v poklidném tempu, a tak si domácí připsali jasnou výhru 5:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kateřinice
Lubomír Dančák - hráč, TJ Sokol Kateřinice: "Myslím si, že jsme měli celý zápas pod kontrolou. Hosté měli hodně smůlu v tom, že přijeli pouze v 11, a tak nám zápas celkem ulehčili."




Sestavy


TJ Sokol Kateřinice
O. Ruman [-] - P. Vrba [-] (55. D. Husička [-] ) , Z. Ondra [-] , O. Kuzník [-] , M. Kovaříček [-] (46. L. Dančák [-] ) - O. Čtvrtníček [-] , J. Kuzník [-] , M. Olšák [-] , J. Drda [-] - P. Starec [-] , V. Peredarjuk [-] (59. V. Kotrla [-] )

SK Hrachovec
T. Brázdil [-] - M. Vaigl [-] , R. Vaigl [-] , J. Tvarůžek [-] , V. Baroš [-] - D. Peml [-] , D. Volek [-] , R. Ondroušek [-] , M. Cahlík [-] - P. Kovář [-] , M. Ondruch [-]

Hráči zápasu: P. Starec .
Místo: Kateřinice. Počet diváků: 27. Rozhodčí: Vobořil Václav  - Konečný, Houšť.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.