Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablůnka doma zdolala Lidečko


Branky


0

Lidečko v minulém kole prohrálo doma s Francovou Lhotou, což chtělo rozhodně odčinit na hřišti Jablůnky. Ta se však na svého soupeře připravila a nakonec se radovala z výhry 4:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jablůnka v prvním poločase otočila nepříznivý výsledek

Sobotní zápas v Jablůnce neměl výrazného favorita. Hostující Lidečko přijelo do Jablůnky pro bodový zisk a podle toho se i zápas odvíjel. Do zápasu vstoupil lépe hostující tým, který hned první rohový kop proměnil ve vedoucí branku. Jan Novosad poslal míč na přední tyč přesně na nohu Patrika Nováka, který se nemýlil a otevřel skóre - 0:1. Hosté se dostali do tlaku a domácí hráči se bránili jen pomocí odkopů ze své obrany. Jenže přesně jeden takový odkop proměnili ve vyrovnávací branku, kdy do souboje s jedním útočníkem šli tři obránci z Lidečka, míč propadl, gólman hostí Chromík zůstal v bráně a Pavel Nikodem neměl problém vyrovnat - 1:1. Lidečko v této fázi zápasu mělo převahu, ale ani Marek Filák ze standardní situace, ani Radim Gargulák nedokázali překonat domácího brankáře Sedláčka. A tak se vedení ujali domácí a to velmi lacino. Hostující stoper Tomáš Františák zkazil rozehrávku na svého spoluhráče Marka Filáka, domácí útočník Lubomír Horák mu tuto přihrávku vystihl a neomylně zakončil. Jablůnka se tak ve 38. minutě dostala poprvé do vedení. 

Lidečko svými chybami darovalo Jablůnce tři body

Ve druhém poločase hra vypadala tak jako v tom prvním. Lidečko hrálo, ale góly dávali domácí hráči. V 53. minutě zachyboval druhý ze stoperské dvojky Robin Buček, když neustál souboj s Horákem, ten přihrál před branku na zcela volného Michala Tomšeje a bylo to o dvě branky - 3:1. Hosté ještě zvýšili na obrátkách a odměnou jim byl kontaktní gól, kdy po rohovém kopu a závaru ve vápně dorazil míč do brány Roman Zezulka, 61. minuta 3:2. Hosté z Lidečka se vrhli do útoku. Marek Filák při dalším rohovém kopu hostí vracel odražený míč do brány, dráhu letu ještě změnil Lukáš Kovačík, ale domácí brankář Sedláček byl vynikající. Ten hostující, Jan Chromík, se postaral o poslední gól domácích. V 68.minutě špatně vyběhl na přetažený centr, domácího hráče ve vápně poslal k zemi jen pomocí faulu a rozhodčí zcela správně nařídil pokutový kop, který zkušený matador Aleš Vyškovský proměnil - 4:2. Do konce zápasu si hosté vytvořili ještě dvě velké šance, hlavně ta střídajícího Michala Garguláka, kdy se po dalším rohu a zmatku ve vápně domácích dostal k odražené střele, volala po brance, ale domácí obrana dobře zapracovala. Hosté z Lidečka porazili v tomto zápase domácí Jablůnku jak v kvalitě hry, tak i na šance, ale co to je platné, když tři body zůstaly domácím. 



Ohlasy k zápasu



SK Lidečko
Josef Hyžák, předseda klubu SK Lidečko: "Tento zápas byl pro nás hodně smolný. Všechny góly jsme domácím darovali sami po našich individuálních chybách. My jsme dnes v Jablůnce nebyli horším soupeřem. Neproměnili jsme několik nadějných šancí. Ale na druhou stranu se našich stoperů musím zastat. V drtivé většině zápasů jsou našimi oporami a tentokrát si vybrali špatný den. Příští kolo nás čekají zatím suverénní Kateřinice. Bude to hodně těžký zápas, ale doufám, že ho v domácím prostředí zvládneme."



Sestavy


FK Jablůnka
P. Sedláček [-] - M. Václavík [-] , L. Machálek [-] , R. Tomeček [-] - J. Smílek [-] , P. Nikodem [-] , A. Vyškovský [-] , P. Sehnal [-] , R. Čotek [-] (81. V. Plachtovič [-] ) - M. Tomšej [-] , L. Horák [-]

SK Lidečko
J. Chromík [-] - P. Sekula [-] (62. D. Ryza [-] ) , R. Buček [-] , P. Novák [-] , M. Filák [-] - R. Gargulák [-] , L. Kovalčík [-] (72. M. Gargulák [-] ) , A. Číž [-] , J. Novosad [-] - T. Františák [-] , R. Zezulka [-]

Místo: Jablůnka. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Smýkal Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.