3:1
(2:1)
41. J. Hajda
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjetá Francova Lhota zvítězila potřetí v řadě


Branky


23. R. Chmela , 38. O. Zimek , 86. M. Rösner - 41. J. Hajda
0

Pět utkání, čtyři výhry, dvanáct bodů a skóre 11:4. Taková je dosavadní bilance Francovy Lhoty, klubu, který loňskou sezonu bojoval do posledního kola o setrvání v 1. B třídě. Francovka dokázala zvítězit i v rámci 5. kola, když si po výhře 3:1 nad Prlovem připsala již třetí výhru po sobě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ota Zimek vstřelil dvoustý gól ve své kariéře

Hosté z Prlova přijeli do Lhoty v oslabené sestavě a na výkonu to bylo znát. Domácí byli lepším mužstvem a také šli poprvé do vedení. Ve 23. minutě se odhodlal ke střele z dálky kdo jiný, než Radek Chmela, který tak gólem na 1:0 potvrdil vynikající formu. O čtvrt hodinu později byl náskok domácích dvoubrankový. Matador a kanonýr v jedné osobě, Ota Zimek se dostal na dostřel branky a krásným dloubáčkem přeloboval hostujícího gólmana Ševčíka – 2:0. Jednalo se o moment, který se rozhodně zapíše do historických análů, tento gól byl totiž již 200. pro zkušeného Otu Zimka. Hosté se však nevzdali a ještě do šatny dokázali snížit, trefil se útočník Jaroslav Hajda – 2:1. 

Vítězství pojistil obránce Rösner

Druhý poločas už nenabídl tolik branek a šancí, domácí kontrolovali hru a nepouštěli Prlov příliš na vlastní polovinu. Hostům pravděpodobně došly síly, a tak to byli domácí, kteří se dostali opět to dvougólového trháku, chyběly totiž čtyři minuty do konce, když hřebíček do hostující rakve zasadil obránce Michal Rösner – 3:1. Ke konci zápasu se ještě mohl do statistik zapsat Ondřej Filák, ale minul. Domácí se díky této výhře posunuli na druhou příčku, Prlov zůstává stále bez bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu TJ Sokol Francova Lhota: "Zápas nám vyšel, v druhém poločase jsme hru kontrolovali, proto jsme zvítězili 3:1. A tak mohla začít pouť."




Sestavy


TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - L. Filák [-] , M. Rösner [-] , O. Mikulín [-] - P. Pukýš [-] , R. Matušinec [-] (70. R. Zimek [-] ) , Z. Surovec [-] , L. Matušinec [-] , R. Chmela [-] - O. Zimek [-] (46. M. Mňačko [-] ) , O. Filák [-]

TJ Partyzán Prlov
B. Ševčík [-] - L. Štach [-] , P. Sláčík [-] , F. Trlica [-] - V. Juráň [-] , P. Šťastný [-] , P. Fila [-] , O. Sláčík [-] (6. R. Zvonek [-] ) , B. Zicha [-] - M. Haboň [-] , J. Hajda [-]

ŽK: 61. O. Mikulín , 83. R. Chmela - 49. P. Šťastný .
Hráči zápasu: R. Chmela , O. Zimek .
Místo: Francova Lhota. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Blažek Vladimír - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.