1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

4.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vizovice se dočkaly prvního gólu, ale na body to nestačilo


Branky


0

Nováček z Vizovic v utkání s mladým týmem Ratiboře doufal v zisk prvních bodů, to se však nepovedlo. Špatná produktivita domácích přispěla k tomu, že si hosté odvezli všechny tři body za výhru 2:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení se dostala Ratiboř

Domácí hráči se chtěli konečně ukázat svým příznivcům v lepším světle, a také jim patřila i úvodní šance utkání, když umístěná střela zpoza velkého vápna skončila na tyči. Vizovice se nadále snažily o vstřelení vedoucí branky a příležitosti si tvořily především po kvalitně zahrávaných standardních situacích. Bodové plány domácích však dostaly vážnou trhlinu ve 35. minutě, když se po rychlé akci dostal útočník hostů Josef Mikula tváří v tvář domácímu gólmanovi a svou příležitost dokázal proměnit - 0:1.

Adámek pojistil náskok Ratiboře

Ve druhém poločase se domácí mužstvo nadále tlačilo do útoku a dostávalo se i do zakončení, ale brankář hostů Galeta zůstával nepřekonán. Bylo tomu tak i potom, co domácí v 70. minutě zahrávali volný přímý kop z výborné střelecké pozice na středu hřiště, ale bohužel jako již několikrát v předchozích zápasech v podobných situacích, se tato standardka proměnila v rychlý brejk hostů, který skončil jejich dvougólovým vedením, na 2:0 totiž zvýšil Tomáš Adámek. Domácí přesto pokračovali ve snaživém výkonu, který v závěru korunovali vstřelenou brankou, když na 1:2 snížil záložník Tomáš Gábor. Korigující branka však přišla příliš pozdě na to, aby ještě bylo možno utkání zdramatizovat závěrečným náporem, Vizovice tak stále zůstávají bez bodu na chvostu tabulky. Ratiboř se díky dalším třem bodům posunula na průběžnou třetí příčku.



Ohlasy k zápasu


SK Vizovice
Richard Mikeska - hráč SK Vizovice: "Zápas byl vyrovnaný, šancí jsme měli dost, ale bohužel naše produktivita je špatná. Po dvou individuálních chybách jsme inkasovali laciné góly. V závěru jsme jen snížili na konečných 1:2."




Sestavy


SK Vizovice
J. Špaček [-] - O. Hruzík [-] (81. D. Polách [-] ) , P. Kolařík [-] , J. Žažo [-] (56. T. Světlík [-] ) , O. Polách [-] - R. Mikeska [-] , O. Štěpaník [-] , V. Jurečka [-] (72. O. Krajča [-] ) - M. Pšenčík [-] (85. M. Pšenčík [-] ) , D. Jurygáček [-] (61. T. Gábor [-] ) , J. Fuksa [-]

TJ Sokol Ratiboř
P. Galeta [-] - A. Machálek [-] , P. Mynařík [-] , M. Uhrin [-] (83. M. Bogar [-] ) , Z. Blizňák [-] - R. Bernát [-] , M. Děckuláček [-] , J. Burdík [-] , R. Kutěj [-] - T. Adámek [-] (87. O. Baletka [-] ) , J. Mikula [-]

ŽK: 51. J. Žažo - 79. T. Adámek .
Místo: Vizovice.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.