1:3
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota u Vsetína otočila utkání v Hutisku


Branky


0

Ve třetím kole přivítalo Hutisko na své půdě Lhotu u Vsetína, která zatím v obou úvodních kolech prohrála shodně 1:3. Hosté proto chtěli konečně uspět, ale v cestě jim stálo Hutisko, kterému se do kádru vrátila po zranění hned trojice hráčů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šlo Hutisko

První poločas mělo více ze hry domácí mužstvo, které se snažilo kombinovat a vytvářet si šance. Hutisku se z úvodního tlaku povedlo vstřelit první branku. Z pravé strany přišel centr pod sebe na volného Miroslava Baroše, jemuž se podařilo prostřelit golmana Špalka – 1:0. Hutišťané měli stále větší převahu, vypracovali si mnoho šancí, ale do konce poločasu další branku přidat nedokázali. 

Vyměněná Lhota v druhém poločase otočila vývoj zápasu

Lhota u Vsetína do druhého poločasu nastoupila jako vyměněná. Domácí trošičku polevili a aktivnější hosté se dočkali vyrovnání. Po krásné uličce za obranu od Růžičky se totiž v 55. minutě trefil Jan Doležel, který srovnal skóre – 1:1. Domácí hráči se snažili útočit, ale často zapomínali na zadní vrátka, což se jim samozřejmě vymstilo, nedůsledná hra dozadu především od záložníků totiž vedla k druhému gólu hostů. V 72. minutě Lukáč lobem za obranu našel Daniela Zgarbu, který se mezi dvěma stopery dostal ke střele a dostal Lhotu poprvé do vedení – 1:2. Aby toho nebylo pro Hutisko málo, za třináct minut později bylo rozhodnuto. Aktivní Lukáč odcentroval z pravé strany na Zgarbu, střelu kapitána ještě dokázal Hrabčák vyrazit, bohužel pro domácí pouze k Doleželovi, který svou druhou trefou v utkání zvýšil na konečných 1:3.  Lhota u Vsetína tak konečně prolomila prokletí výsledku 1:3, když stejným poměrem zvítězila na hřišti Hutiska. 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hutisko - Solanec
Jaroslav Šindler - vedoucí týmu Sokol Hutisko-Solanec: "První poločas byl dobrý, kombinovali jsme a vytvářeli jsme si šance, klidně jsme mohli dát víc gólů. V druhé půli jsme bohužel dostávali góly z brejků. Dá se říct, že jeden tým hrál a druhý dával góly."

FC Lhota u Vsetína
Petr Orság - předseda klubu FC Lhota u Vsetína: "Hutisko bylo první poločas lepší, ale v tom druhém Lhota hrála jako vyměněná, druhý poločas byl v její režii."



Sestavy


Sokol Hutisko - Solanec
J. Hrabčák [-] - K. Poledník [-] , L. Poruba [-] , R. Křenek [-] , J. Koláček [-] - M. Baroš [-] , M. Adamec [-] , O. Baroš [-] (46. D. Baroš [-] ) , M. Talpa [-] (52. P. Košárek [-] ) - T. Kozák [-] (72. M. Kubáň [-] ) , L. Fiurášek [-]

FC Lhota u Vsetína
J. Špalek [-] - M. Mikuš [-] , M. Karlík [-] , O. Blažek [-] - D. Vráblík [-] , I. Jakubo [-] , J. Doležel [-] , D. Jančina [-] , D. Zgarba [-] , M. Růžička [-] - O. Lukáč [-]

ŽK: 75. M. Kubáň , 80. M. Baroš , 87. L. Fiurášek , 89. R. Křenek - 26. O. Lukáč , 74. D. Zgarba , 81. M. Karlík , 88. I. Jakubo .
Hráči zápasu: J. Doležel , O. Lukáč , D. Zgarba .
Místo: Hutisko. Počet diváků: 110.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.