2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:30

3.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí i nadále zůstává stoprocentní


Branky


0

Hráči Hovězí uspěli i ve třetím kole, tentokrát si poradili s těžkým soupeřem z Valašské Polanky. Díky brankám Štrbíka a Šrámka se domácí na Kaštýle radovali z výhry 2:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas rozhodl první poločas

Domácí Hověžané se do slibné příležitosti dostali už ve 3. minutě, Hromada vybojoval míč pro Štrbíka, ten ještě vylepšil pozici pro Juřicu, domácí záložník však bránu minul. Hosté se ozvali v 5. minutě, zbrklou rozehrávku brankáře Rovenského mohl potrestat Filip Maček, ale mířil nad. Tentýž hráč byl ústřední postavou v 8. minutě, kdy utrpěl svalové zranění a utkání pro něj definitivně skončilo. Polančané mohli na branku pomýšlet ještě ve 13. minutě, Filgas centroval míč na hlavu Davida Mačka, ale Rovenský byl včas na správném místě. Pak už začala ofenzíva domácích, nejprve v 18. minutě prošel přes polanskou obranu Šrámek, jeho pokus skončil nad. Ve 27. minutě si střeleckou pozici dokázal vypracovat Hromada, ale ani on neměl přesnou mušku. O minutu později už však Hověžané měli důvod k radosti, Šrámek připravil střeleckou pozici pro Martina Štrbíka a ten už se nemýlil - 1:0. Hovězí branka ještě více nabudila a Polančany přehrávalo ve všech směrech. Hosté si šanci ke srovnání připravili na 34. minutu, ale Šafařík poslal hlavičku z malého vápna těsně nad. Domácí pak pokračovali v pohledné kombinační hře, nejprve se předvedlo trio Šrámek - Štrbík - Hromada, tato spolupráce však skončila mimo bíle tyče. Ve 43. minutě nejprve hrozili hosté, hlavička Romana Trčky bohužel pro hosty skončila nad. Z následného protiútoku se do samostatného úniku dostal Šrámek, který dokázal dopravit balon až do brány - 2:0. První půli tedy ovládlo Hovězí a do šaten si neslo dvoubrankový náskok.

V druhém poločase se skóre neměnilo

Ve druhé půli se hosté snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat, ale příliš se jim nedařilo. Možnost přišla v 58. minutě, trestný kop Filgase odrazila zeď, ale slibnou pozici pro dorážku měl Šafařík, jenže ani tentokrát se polanský záložník neprosadil. O dvě minuty později pak znovu dokázal zahrozit domácí Hromada, tentokrát už byl přesnější, ale nevyzrál na brankáře Kolínka. Polančané se pak marně snažili najít cestičky skrz hověžskou defenzivu, ale dostávali se do slepých uliček. Domácí už hosty do ničeho nepustili a v 77. minutě mohl nedůslednost polanské obrany ztrestat znovu Šrámek, ale na poslední chvíli se jeho ráně postavil Filgas a zabránil další pohromě v síti Polančanů. Hovězí tedy oplatilo svému soupeři porážky z minulého ročníku a v domácím prostředí se po dobrém výkon posouvá do čela I.B třídy.



Ohlasy k zápasu


Sokol Hovězí
Roman Zámečník - trenér Hovězí: "Chtěl bych hráčům poděkovat za velmi dobrý a odpovědný výkon v tomto těžkém utkání proti kvalitnímu soupeři. V první půli se nám podařilo vstřelit dvě branky. V druhé půli měli hosté tlak, ale nedokázali z něho nic vytěžit. Je to pro nás skvělé vítězství."

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí mužstva TJ Sokol Valašská Polanka: "Bohužel, dnes jsme neodehráli ideální utkání. Znovu jsme se na Hovězí nedokázali více prosadit ve hře dopředu a domácí nás dokázali během první půle zatlačit a vstřelit dvě branky. Ve druhé půli jsme si řekli, že to ještě zkusíme, že máme ještě dost času, ale bohužel to nešlo. Zkrátka není každý den posvícení a my se musíme z toho otřepat a příští týden zabrat v domácím utkání."



Sestavy


Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - J. Kašpar [-] , M. Kučera [-] , R. Kostka [-] - T. Juřica [-] , R. Šimčík [-] , M. Blaha [-] , M. Štrbík [-] (80. Z. Kostka [-] ) , K. Trlica [-] (66. T. Varaja [-] ) , M. Hromada [-] - O. Šrámek [-] (90. J. Kašpar [-] )

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - L. Trčka [-] (75. O. Zbranek [-] ) , P. Filgas [-] , O. Adámek [-] (69. M. Baran [-] ) , R. Trčka [-] - L. Daněk [-] (31. S. Adámek [-] ) , J. Gergela [-] , D. Ondra [-] , F. Maček [-] (12. A. Zemánek [-] ) - A. Šafařík [-] , D. Maček [-]

ŽK: 77. R. Trčka .
Hráči zápasu: M. Štrbík , O. Šrámek .
Místo: Hovězí. Počet diváků: 150.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.