3:1
(2:0)
66. O. Zimek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Prostřední Bečva si doma poradila s Francovou Lhotou


Branky


0

Domácí tým měl co napravovat, v prvním kole totiž na půdě Lidečka neuhrál ani bod a prohrál 2:0. To hostům se naopak první duel v sezoně vyvedl, když porazil nováčka z Vizovic také 2:0. Prostřední Bečva však v neděli neponechala nic náhodě a Francovu Lhotu porazila zaslouženě 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání rozhodl už první poločas

Prostřední Bečva nastoupila s odhodláním vyhrát první domácí utkání a zároveň vrátit Francově Lhotě porážku z jarního kola. Domácí se museli obejít bez zraněného Martina Fiuráška, Kysučana, Hartmana a také bez Vladimíra Fiuráška, který odešel do Byniny. Hosté byli v úvodních minutách lepším celkem, svého soupeře zatlačili a dokonce nastřelili břevno. Bohužel pro hosty se naplnilo pověstné pořekadlo "nedáš, dostaneš", ve 14. minutě totiž otevřel skóre Patrik Kubáň - 1:0. Následovaly šance na obou stranách, ale skóre se měnilo až ve 36. minutě, když se povedeným lobem podruhé v utkání trefil Patrik Kubáň - 2:0. V dalších šancích si domácí hráči vylámali zuby na výborném brankáři Boškovi. 

 

Ani snížení Zimka hostům nepomohlo

Do druhého poločasu nastoupili domácí dosti laxně, hosté byli útočnější, aktivnější a v 66. minutě se dokonce dočkali snížení. Po pěkné spolupráci mezi Ondřejem Filákem a Otou Zimkem skóroval druhý jmenovaný, který tak dodal hostům naději - 2:1. Korigující branka však více nakopla domácí mužstvo, které neponechalo nic náhodě a o osm minut později se opět dostalo do dvoubrankového vedení, když se krásnou trefou do střelecké listiny zapsal Lukáš Křenek starší. Diváci více gólových akcí do konce utkání neviděli, a tak si Prostřední Bečva připsala první výhru v této sezoně. 

 



Ohlasy k zápasu


FK Prostřední Bečva
Lubomír Kysučan, sekretář oddílu TJ Sokol Prostřední Bečva: "I bez pár opor základní sestavy jsme nakonec Lhotě oplatili výsledek z minulé sezony. Před 200 spokojenými diváky utkání s přehledem řídil pan Libor Skalický."

TJ Sokol Francova Lhota
Martin Trchalík, představitel klubu TJ Sokol Francova Lhota: "Prvních třináct minut jsme byli lepší a útočnější, ale pak jsme inkasovali na 1:0. Ve druhé půli přišla odměna v podobě snížení Zimka, ale o osm minut později jsme dostali K.O., když jsme inkasovali potřetí."



Sestavy


FK Prostřední Bečva
A. Jurajda [-] - R. Balejík [-] , R. Petřek [-] (68. Z. Janíček [-] ) , O. Kuba [-] - J. Vašek [-] , M. Polášek [-] , L. Juroška [-] , J. Vašut [-] , P. Kubáň [-] - L. Křenek [-] (85. T. Závorka [-] ) , J. Ondryáš [-] (62. L. Křenek st. [-] )

TJ Sokol Francova Lhota
R. Boško [-] - P. Pukýš [-] (85. P. Zimek [-] ) , L. Filák [-] , Z. Surovec [-] - M. Kindl [-] , R. Matušinec [-] , Z. Kindl [-] , M. Kuriš [-] (30. L. Spitzer [-] ) , L. Matušinec [-] - O. Zimek [-] (83. T. Kovář [-] ) , O. Filák [-]

Hráči zápasu: P. Kubáň .
Místo: Prostř. Bečva. Počet diváků: 200.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.