2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2015 15:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dohrávka 2. kola vyzněla lépe pro Vizovice


Branky


45. J. Fuksa , 90. J. Fuksa
0

Dne 28. 9. 2015 nastoupily k opakovanému utkání 2. kola 1. B třídy Vizovice proti Jablůnce. V průběhu prvního zápasu došlo totiž za stavu 0:2 pro hosty k průtrži mračen, která učinila hrací plochu nezpůsobilou ke hře. Opakovaný zápas nakonec do vítězného konce dovedli Vizovičtí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevřel Fuksa

Začátek utkání vyšel lépe hostům z Jablůnky. Ti však ale své šance nedokázali proměnit a gólmana Špačka dokonce třikrát zachránila horní tyč, dva z těchto pokusů však Špaček dokázal na břevno vyrazit povedeným zákrokem. Potom se už dostali do hry také domácí. První vážnější šanci vypracoval Jurečka, jehož přímý kop Fusek hlavou nedokázal usměrnit do sítě, následná skrumáž také gól nepřinesla. Z této akce si bohužel odnesl zranění gólman Koleník, který musel střídat. Do branky Jablůnky tak musel nastoupit do té doby hrající stoper Hajný. Ve zbytku první půle se hra vyrovnala, ale byli to domácí, jimž se na konci první půle podařila vstřelit úvodní branka. Po rychlém protiútoku Fusek prostrčil míč na Jana Fuksu, který i s pomocí teče překonal zaskakujícího brankáře Hajného - 1:0. Do šaten tak odešli ve spokojenější náladě domácí.

Ten samý hráč pojistil vedení Vizovic

Druhý poločas se domácí hráči zatáhli a čekali, co hosté z Jablůnky vymyslí. Hosté se tlačili do brány především po rozích a jiných standardkách, ale vyložené možnosti si oproti první půli nevypracovávali. Ke konci utkání se naopak domácí dostali do velkých šancí. Nejprve po standardce Mikesky netrefil hlavou zařízení Světlík, potom uvolnění od spoluhráče nevyužil v dobré pozici Suchomel, a tak si domácí na potvrzení vítězství museli počkat až do úplně závěrečných minut. Po přihrávce Suchomela proměnil postup na brankáře Jan Fuksa - 2:0. Domácí se tak dočkali první výhry na domácím hřišti v premiérové sezoně v 1. B třídě.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Vizovice
Richard Mikeska - záložník Vizovic: "Celý zápas jsme poctivě odmakali a také jsme dokázali naše šance proměnit v góly. Honza Fuksa si v obou případech poradil parádně v koncovce a skóroval. I když hosté taky hrozili, myslím, že jsme zaslouženě získali všechny tři body."




Sestavy


SK Vizovice
J. Špaček [-] - R. Punčochář [-] , P. Kolařík [-] , V. Kulhánek [-] , J. Žažo [-] (77. R. Mikeska [-] ) - V. Jurečka [-] , R. Burkart [-] , D. Jurygáček [-] - M. Pšenčík [-] (46. M. Pšenčík [-] ) , J. Fusek [-] (69. J. Suchomel [-] ) , J. Fuksa [-]

FK Jablůnka
V. Koleník [-] (45. K. Staněk [-] ) - M. Václavík [-] , L. Hajný [-] , A. Kamas [-] (83. R. Čotek [-] ) , P. Sehnal [-] - P. Nikodem [-] , J. Smílek [-] , M. Holý [-] , R. Biel [-] , J. Orság [-] - L. Horák [-]

ŽK: 8. J. Fuksa , 65. V. Jurečka , 70. J. Žažo , 85. P. Kolařík - 30. A. Kamas , 75. J. Orság , 80. P. Sehnal .
Hráči zápasu: J. Fuksa .
Místo: Vizovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Číž Roman - Smýkal, Nevrla.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.