Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:30

2.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí vyhrálo i na trávníku Lhoty u Vsetína


Branky


0

Hosté z Hovězí v prvním kole deklasovali Hutisko a svou formu chtěli potvrdit i na hřišti Lhoty u Vsetína. Ta měla co napravovat, v prvním kole totiž nestačila na Ratiboř, které podlehla 1:3. Díky dvěma gólům Šimčíka si hosté z Lhoty nakonec odvezli všechny tři body za výhru 3:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci gólu nedočkali

Utkání těchto dvou celků se dá považovat za derby a vždy se také těší početné divácké návštěvě. První půle byla velmi vyrovnaná, do šancí se nejdříve dostávali domácí a to hlavně díky Zgarbovi, který dvakrát pálil velmi nebezpečně. V obou případech však branku hostů těsně minul. V týmu hostů byl v první půli střelecky nejaktivnější Ondřej Šrámek. Nejdřív to zkoušel hlavou, ale Špalek v domácí brance dokázal konečky prstů míč posunout nad břevno. Chvíli poté byl tentýž střelec velmi blízko úvodní brance, ale jeho bomba po individuálním průniku ke smůle Hovězí zazvonila jen o břevno. První půle tak skončila bezbrankovou remízou. 

Druhá půle nabídla hned čtyři branky

Druhá půle byla na brankové příležitosti daleko bohatší. Hned v úvodu se dostal po chybě v rozehráce Lhoty do velké šance Marek Blaha, tváří v tvář brankáři ale branku netrefil. Zlomový moment utkání přišel hned vzápětí, když po nebojácném průniku Šrámka a následném přistrčení Juřici otevřel skóre Martin Štrbík - 0:1. Hostující fandové ještě slavili úvodní branku a hosté svůj náskok zdvojnásobili. Prakticky po rozehrávce se podařilo Šrámkovi uloupit míč jednomu ze stoperů a postupovat do otevřené domácí obrany. Před vybíhajícím brankářem míč naservíroval nabíhajícímu Richardovi Šimčíkovi, který už neměl s trefením odkryté branky žádný problém - 0:2. Domácí se však nevzdávali a tlačili se do útoku. Výsledkem byla série standardních situací a při jedné z nich dokázala Lhota utkání zdramatizovat. Po rohovém kopu se dokázal prosadit střídající David Jančina, který se ve skrumáži dobře zorientoval a propasíroval míč do sítě - 1:2. Za pár chvil ale hosté znovu vedli o dvě branky, když znovu zafungovala spolupráce dua Šrámek - Šimčík. První jmenovaný zatáhl míč po lajně, nahrál míč pod sebe a druhý jmenovaný přesnou střelou k tyči a svou druhou brankou v utkání vnesl klid na kopačky Hovězí a definitivně zlomil odpor domácího týmu - 1:3.V samotném závěru utkání se mezi střelce zapsal i nahravač Šrámek, jeho gól ale nebyl uznám pro údajný offside. I tak si Hovězí ze Lhoty odvezlo výhru a všechny body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hovězí
Adam Kašpar - hráč Sokolu Hovězí: "První poločas byl z obou stran velmi vyrovnaný, jak herně, tak na brankové příležitosti. V druhé půli rozhodlo trestání chyb, kterých domácí udělali víc a to rozhodlo. Zejména dvě rychlé branky v úvodu druhého poločasu nám velmi pomohly. Naši hráči předvedli v tomto náročném utkání velmi dobrý výkon a výhry ze hřiště týmu jako je Lhota si nesmírně ceníme."



Sestavy


FC Lhota u Vsetína
J. Špalek [-] - M. Karlík [-] , T. Juřica [-] , O. Blažek [-] , P. Kulhaj [-] - D. Zgarba [-] , J. Doležel [-] , D. Vráblík [-] , I. Jakubo [-] (67. D. Jančina [-] ) - O. Lukáč [-] , O. Zeťák [-] (56. P. Valchář [-] )

Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - R. Kostka [-] , M. Kučera [-] , J. Kašpar [-] - R. Šimčík [-] (85. T. Varaja [-] ) , T. Juřica [-] , M. Hromada [-] , M. Blaha [-] , M. Štrbík [-] - O. Šrámek [-] , R. Kučera [-] (72. J. Kašpar [-] )

ŽK: 80. P. Kulhaj , 87. O. Lukáč - 52. O. Šrámek .
Hráči zápasu: R. Šimčík .
Místo: Lhota u Vs.. Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.