Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2015 17:30

1.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hovězí nadělilo Hutisku kanára


0

Hovězí v minulé sezoně přišlo kvůli kontumacím o několik bodů, v této sezoně však bude chtít dokázat, že má na vyšší patra tabulky. V prvním kole Hovězí potvrdilo roli mírného favorita a Hutisko porazilo jednoznačně 6:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po brankách Šimčíka a Šrámka šli domácí do vedení

Hovězí začalo zápas mnohem lépe a hned v 16. minutě se dostalo do vedení, když se pěknou střelou prosadil obránce Richard Šimčík - 1:0. Aby toho nebylo málo, o 6 minut později to bylo o dvě branky, když Ondřej Šrámek nepohrdl prázdnou brankou a z dorážky se nemýlil - 2:0. Hosté se příliš k ničemu nedostali, a tak oba celky odešly do šaten za stavu 2:0. 

Hovězí v druhém poločase dominovalo

V druhém poločase hosté z Hutiska odpadli a bylo jen otázkou času, kdy domácí nasází více branek. Netrvalo to dlouho, v 55. minutě se znovu do odkryté branky trefil kanonýr Šrámek - 3:0. Hosté nevěděli, kde jim hlava stojí, čehož domácí naplno využili. O další dvě minuty se skóre měnilo znovu, tentokrát se po další asistenci výborného Štrbíka prosadil Hromada - 4:0. A o další tři minuty na to to bylo již o pět branek, když se do střeleckých statistik zapsal i Martin Štrbík - 5:0. Pověstného kanára domácí hráči završili v 79. minutě, kdy po pěkném pasu Tkadlece podruhé v utkání skóroval Šimčík - 6:0. Hosté první kolo totálně nezvládli a darovali Hovězí 3 body. 



Sestavy


Sokol Hovězí
J. Rovenský [-] - J. Kašpar [-] , M. Kučera [-] , R. Šimčík [-] , R. Kostka [-] (46. R. Kučera [-] ) - M. Blaha [-] , M. Hromada [-] , M. Štrbík [-] (72. T. Varaja [-] ) , K. Trlica [-] (66. J. Tkadlec [-] ) , T. Juřica [-] - O. Šrámek [-] (82. K. Štrbík [-] )

Sokol Hutisko - Solanec
J. Hrabčák [-] - K. Poledník [-] , O. Baroš [-] , R. Křenek [-] - J. Koláček [-] (50. P. Košárek [-] ) , T. Kozák [-] , M. Talpa [-] , M. Adamec [-] , D. Baroš [-] - J. Kramoliš [-] , R. Křenek [-] (63. M. Kubáň [-] )

ŽK: 15. T. Juřica - 20. M. Talpa .
Hráči zápasu: M. Štrbík , R. Šimčík , O. Šrámek .
Místo: Hovězí.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.