Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koryčany díky druhému poločasu zvládly utkání se Starým Městem


Branky


0

Koryčany prohrávaly o poločase s celkem Starého Města 2:3, ale ve druhém poločase nastřílely během jedenácti minut čtyři branky a otočily průběh utkání, které nakonec dovedly do vysokého vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staré Město bylo v první půli lepším týmem

První poločas patřil hostům. Ambiciózní mladý tým Starého Města překvapil domácí fotbalisty rychlostí a tomu odpovídala i převaha držení míče v úvodu prvého poločasu. Než se domácí obrana trochu zkoordinovala byl tady první gól hostí. Hastík Ondřej unikl domácí obraně, přesnou přihrávkou našel Doseděla a ten nezaváhal - 0:1. Domácí se vzpamatovali až samostatným únikem Lyska a jeho přihrávkou na Borise Kroutilíka. Ten nezaváhal a vyrovnal na 1:1. Přetahovaná o vedení pokračovala a v té byli úspěšnější hosté. V přečíslení domácí obrany se nejlépe orientoval Michal Bělaška a dal hostům pět vedení v zápase - 1:2.  Ve 42.minutě zahrávali domácí rohový kop. Na centr od rohového praporku si dobře naběhl Stanislav Koval a hlavou vyrovnal skóre zápasu. Domácí se však neradovali dlouho. Hostující Juráň předal míč na Ondřeje Hastíka, ten našel volného Jakuba Salaye, který bez zaváhání vrátil hostů vedení v zápase - 2:3.

Skvělý obrat přinesl Koryčanům tři body

Musel tedy rozhodnout druhý poločas. V 55.minutě poslal Koval dlouhý centr do šestnáctky, hostující gólman očekával, že míč skončí mimo bránu, nicméně nabíhající Rostislav Gejdoš skóre zápasu vyrovnal. O dvě minuty později Tesař založil útočnou akci, předal míč Lyskovi a ten přesnou přihrávkou poslal míč na malé vápno a Boris Kroutilík s pomocí domácího obránce nezaváhal - 4:3. V 75.minutě zahrával domácí Huška přímý kop, odhlavičkovaný míč z malého vápna přesně sedl na kopačku Borise Kroutilíka a ten prostřelil hostující obranu - 5:3. Hosté dohrávali od 65.minuty v deseti hráčích pro vyloučení Šmatelky. Přesto vše vsadili na útok. Otevřeli obranu a toho využil domácí Rostislav Gejdoš. Nejprve důrazem ve velkém vápně zvýšil na 6:3 a potom samostatným únikem z půli hřiště uzavřel svým hattrickem skóre zápasu na 7:3



Ohlasy k zápasu


FC Koryčany
Boris Kroutilík - hráč: První poločas bylo Staré Město lepší a přehrávalo nás. Překvapili mě mladí kluci. Ve druhém poločase však Staré Město zalezlo, pro mě nepochopitelně, a to se stalo rozhodujícím faktorem. Druhým pak bylo vyloučení hostujícího Šmatelky. Nakonec jsme vyhráli vysokým rozdílem.




Sestavy


FC Koryčany
M. Vrba [-] - K. Věžník [-] , P. Prokeš [-] (35. R. Gejdoš [-] ) , Z. Lysko [-] (76. T. Zabloudil [-] ) , S. Koval [-] , M. Huška [-] , P. Posolda [-] (62. M. Hubr [-] ) , O. Samsonek [-] , J. Tesař [-] , P. Prachař [-] , B. Kroutilík [-] (75. F. Hanák [-] )

JISKRA Staré Město
L. Trubačík [-] - M. Bělaška [-] , D. Melichárek [-] (85. O. Svoboda [-] ) , J. Daťko [-] , J. Salay [-] , O. Hastík [-] (70. T. Műller [-] ) , P. Šmatelka [-] , K. Doseděl [-] (80. R. Hastík [-] ) , R. Juráň [-] (65. J. Maňásek [-] ) , M. Grebeň [-] , V. Trubačík [-] (62. M. Trubačík [-] )

ČK: 65. P. Šmatelka .
Hráči zápasu: R. Gejdoš .
Místo: Koryčany. Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - ŠUBÍK Ondřej, STUCHLÍK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Ořechov 21 74:33 44
2 TJ Buchlovice 21 41:26 41
3 TJ Topolná 21 34:21 40
4 FK Uherský Ostroh 21 51:46 39
5 TJ Zdounky 21 53:34 36
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Martin Zálešák 20
2 David Moravec 19
3 Martin Bartek 19
4 Jakub Kowalík 18
5 David Červenka 18
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 83 56,8% 0
2 David Večeřa 64 53,8% 0
3 Ladislav Beran 51 52,0% 0
4 Petr Štangl 49 55,1% 0
5 Tomáš Krejča 39 52,7% 0
Zobrazit celou tabulku