2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 16:00

4.kolo, Zlínský | Kroměříž | III. třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


Bezměrov
Roman Fuks - Bezměrov: Nebyl to pro nás snadný zápas. Soupeř taky bez bodu,nam chybelo 5 hracu zakladni sestavy a tlak konecne bodovat.Nahradnici,dorostenci i fotbalovy duchodci odvedli dobry vykon,takze pochvala celemu muzstvu.Po dobu celeho utkani to byl spise "boj" s terenem ,micem a souperem prolozeny nekolika pohlednymi momenty.Prvni polocas jsme byli asi o neco lepsi a skorovali-rohovy kop a na zadni tyci pripraven Adam Valovic.Do druheho polocasu vstoupili hoste aktivneji,ale jen po 16-ku.Jedinou golovku Baric vykopl z brankove cary T.Zatloukal.K nam se priklonilo stesti a po strele V.Coufalika mic skoncil v brane soupere po teci obrance.Barice hru vice otevrely,my prostridali a cerstvi utocnici zlobili,ale malo a vysledek uz nevylepsili.




Sestavy



Bařice
P. Simerský [-] - M. Konečný [-] , M. Česnek [-] (46. V. Dobroslávek [-] ) , L. Šenkyřík [-] , J. Halama [-] , D. Bartoněk [-] , J. Hrabal [-] , B. Železník [-] (80. J. Šimčík [-] ) , P. Ančinec [-] , L. Večerka [-] , R. Holík [-]

ŽK: 20. R. Adamov , 45. J. Ulehla , 66. O. Večerka - 6. M. Česnek . ČK: 87. R. Holík .
Místo: Bezměrov. Rozhodčí: VESELÝ Václav - POLÁŠEK Dušan (N), VALOVIČ Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku