2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:15

11.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zabrali a konečně získali 3 body


Branky


0

V posledním kole se střetli dva týmy, které zažívají menší výpadek formy. Domácím vyšel začátek soutěže, ale pak jim došla forma a začali se trápit. Hosté to samé. Dalo se tedy očekávat vyrovnané utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Michal Harásek = 1:0

Utkání bylo více náročné pro domácí borce, jelikož jim do zápasu vypadli tři klíčový hráči a bohužel nemají tak kvalitní lavičku, jak by si přáli, bylo to na jejich herním projevu citelně znát.  Úkol tedy domácích byl zaparkovat autobus před vlastním vápnem a po zisku míče podniknout kontry. Hosté měli tedy usnadněnou cestu na domácí polovinu. Během prvních dvaceti minut to několikrát „smrdělo“ ve vápně domácích. Za zmínku stojí 2x trefená tyčka. Naštěstí pro domácí přežili a ve dvacáté třetí minutě to byli oni, kdo udeřili. Michal Harásek dostal míč do běhu na polovině soupeře a z pětadvaceti metrů napřáhl míč a ten po krásné trajektorii skončil za zády hostujícího brankáře Radima Novotného 1:0. Hosté od toho okamžiku přidali ve všech herních činnostech a doslova a do písmene mačkali domácí na jejich půlce jako citrón, ale bohužel neměli potřebné štěstí k tomu, aby vstřelili vyrovnávající branku a tak se šlo do kabin volněji domácím.  

Aleš Horsák = 2:0

Druhá půlka začala ve stejném duchu, jako ta první. Domácí se zuby nehty držely své taktiky, obětavě bránit a při trochu štěstí jít do protiútoku. Opravdové štěstí pro ně bylo, že hosté začali být velmi nervózní, poněvadž co nedali, bylo trestuhodné. To začalo být dobře pro domácí, kteří se od šedesáté minuty víc osmělovali k útokům. Bohužel všechny končili zbrklým zakončením nebo ziskem soupeřových obránců. Když už se zdálo, že domácí těsné vítězství neudrží a inkasují. Dostal se ke slovu nejlepší podzimní hráč domácích Aleš Horsák, který to „vzal“ na sebe, obehrál co mu stálo v cestě a vstřelil druhou branku utkání 2:0. Posledních deset minut, už se utkání jen dohrávalo. Hosté už neměli morální sily na to, aby s utkáním něco provedli.



Ohlasy k zápasu


Babice
Miroslav Sečen – trenér domácích:: Zápas Babic s Částkovem byl pro nás hodně fyzicky i psychicky náročný. Nastoupili jsme v oslabené a nesehrané sestavě. Od začátku jsme víc bránili a hráli na brejky. Soupeř několikrát zahrozil, ale šance neproměnil. Kolem dvacáté minuty Harásek z 25 m vstřelil krásný gól. Poločas jsme udrželi se štěstím. Druhá půle byla podobná. Soupeř zahazoval šance, pak i domácí. Před koncem pojistil výhru Aleš Horsák a bylo hotovo. Vyhráli jsme účelnou taktikou, protože jsme hráli jednoduše zezadu. Kluci aspoň trochu odčinili prohry a nekvalitní výkony ze zápasů s Mařaticemi, Kněžpolem a s Popovicemi. Já budu mít klidnější spánek během zimní pauzy.

TJ SOKOL Částkov
Jiří Veselý – trenér hostí: Velmi pěkné utkání se spoustou šancí. Bohužel jsme třikrát nastřelili tyč, chybělo nám potřebné štěstí.



Sestavy


Babice
R. Pól [-] - M. Harásek [-] , Z. Maňásek [-] , K. Horníček [-] (78. R. Tomaštík [-] ) - P. Bohun [-] , J. Liška [-] , A. Horsák [-] , K. Bělíček [-] , L. Býček [-] - I. Fusek [-] (82. D. Horníček [-] ) , M. Forro [-]

TJ SOKOL Částkov
R. Novotný [-] - - R. Pindryč [-] , P. Zapletal [-] , L. Belant [-] , J. Kameník [-] , P. Haveta [-] , R. Řezníček [-] , J. Zvonek [-] , P. Martinec [-] , P. Pospíšil [-] , J. Flekač [-]

ŽK: 36. K. Bělíček - 37. P. Haveta , 40. J. Flekač , 63. P. Pospíšil , 75. R. Pindryč .
Místo: Babice. Počet diváků: 150. Rozhodčí: Bednář Roman - RYCHLÍK Michal, POLÁŠEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.