1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí utrpěli další prohru


Branky


0

Domácí nutně potřebovali vyhrát, aby se přiblížili ke středu tabulky a měli tak klid na zimní přípravu. Hosté naopak přijížděli do Traplic v pohodové náladě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostům stačila jedna šance

Domácím vyšel vstup do utkání, když se hned na začátku uvedl Tomáš Michalec, jenž trefil z první střely břevno a následnou dorážku trestuhodně zahodil Ondřej Čevela. Následných dvacet pět minut byli domácí jasně lepší, drželi míč a tvořili si šance. Bohužel pro ně, ale to byli hosté, kteří udeřili jako první. Ve dvacáté čtvrté minutě zahrávali hosté standartní situaci z levé strany. Míč byl špatně kopnutý a místo na zadní tyč, kde čekali všichni hráči, tak letěl na přední tyč. Domácí obrana pozdě na něj reagovala a toho využil duchapřítomně Lubomír Puškáč jenž míč jemně tečoval do brány 0:1. Následně se hra vyrovnala, hosté přidali na aktivitě, domácí byli viditelně zaskočeni. Bohužel pro fanoušky už žádná další branka nepřišla a tak se šlo do kabin veseleji hostům.

Domácí trpěli a trpěli

Do druhého poločasu domácí trenér udělal změny, které se ihned projevili na utkání. Domácí vletěli na soupeře a aktivním presinkem zatlačili hosty na svoji půlku. Z tlaku pramení chyby a jedna taková chyba nastala ve čtyřicáté deváté minutě, kdy Václav Trávníček zachytil rozehrávku soupeře a z druhého doteku vyslat do otevřené obrany Ondřeje Čevelu a ten nedal brankáři šanci 1:1. Po vstřelené brance následovalo festival zahozených šancí, nutno podotknout Achillova pata domácích, šance, které si vytvořili hráči Čevela, Kolínský, Verbík, kdy stačilo jen trefit zařízení a byli by slavní tak dali ,,jen“ vyniknout hostujícímu brankáři Aleši Vaverkovi. A tak platilo pravidlo, nedáš - dostaneš. V osmdesáté první minutě domácí kopali roh, Verbík minul prázdnou branku. Hosté využili domácího přemýšlení nad chybou, rychle rozehráli brejkovou situaci, z které padla vítězná branka utkání. Střelcem úspěšného brejku se stal František Silný 1:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Traplice
Jaroslav Slavík – trenér domácích:: Opět spousta šancí z naší strany, od zápasu s Babicemi se neskutečně trápíme v koncovce.




Sestavy


TJ Traplice
M. Konečný [-] - T. Michalec [-] , T. Trávník [-] , P. Štefka [-] - L. Blecha [-] (46. R. Kotyza [-] ) , T. Verbík [-] (84. D. Mikuláštík [-] ) , V. Trávníček [-] - A. Trávníček [-] (46. T. Kolinský [-] ) , O. Čevela [-] , D. Dostál [-] (75. O. Polách [-] ) - L. Huťka [-]

TJ SOKOL Huštěnovice
A. Váverka [-] - D. Tománek [-] , L. Puškáč [-] (55. P. Kanyza [-] ) , J. Petrželka [-] , J. Zambal [-] , P. Černý [-] , P. Straka [-] , Z. Čevora [-] , F. Silný [-] , O. Adamík [-] , M. Vašička [-]

ŽK: 19. L. Puškáč , 50. P. Straka , 66. P. Kanyza .
Místo: Traplice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Králíček Pavel - BLECHA Ladislav (N), HRUBOŠ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.