5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 10:15

10.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov si zastřílel s Popovicema


Branky


0

Pokud domácí chtěli pomýšlet na postup tak nutně potřebovali vyhrát. Hosté přijeli v pohodě po minulém zápase, kdy deklasovali Babice 7:1. Očekával se tedy krásný fotbal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas výsledkově lepší pro domácí

 Hosté nastoupili do zápasu jen z jedenácti hráči, což se později projevilo. První poločas se bylo na co dívat, ze strany Popovic vynikající představení, žal bohu bez vstřelené branky. Šancí na to měli kupu. Ty nejvyloženější měl Jiří Omelka – tváří v tvář domácímu brankáři Radimu Novotnému nedokázal procedil míč do sítě. Stejně tak se spálili Václav Michelfeit s Romanem Mikulčíkem. Hlavou 2x zkoušel Pavel Šácha, dokonce Lukáš Mimránek lízl jedovkou břevno z 20ti metrů. Nic z toho nepadlo do sítě domácího celku a tak zákonitě musel přijít trest ze strany domácích. To v třicáté šesté minutě ,,napitý“ hráč spadl ve vápně, rozhodčí nařídil pokutový kop, který bezpečně proměnil Lukáš Belant 1:0. O čtyři minuty později z nařízeného přímého kopu navýšil skóre Jiří Zvonek. Poločas tedy 2:0.

 

Druhý poločas dokázali domácí přidat ještě 3 branky

 Druhá část již byla vyrovnanější, hosté se dokázali prosadit po stranách, ale ty nenacházeli správné adresáty. Dorážky a střely z větších vzdáleností taky nebyly úspěšné. Domácí naopak prostřelili zeď přímým kopem po zemi a brankářovi projela prudká střela pod nohama 3:0. Střelcem úspěšného kopu se stal Jiří Zvonek. Posledních 5 minut hosté vsadili na jednu kartu-potěšit popovské fanoušky, alespoň čestným gólem. Bohužel pro ně soupeř toho využil a dvěma brankami v osmdesáté osmé, Radim Pindrič 4:0, a devadesáté minutě, Lukáš Belant 5:0, dokončili skóre zápasu na 5:0.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Částkov
Jiří Veselý – trenér domácích:: Hosté byli v úvodu utkání aktivnější a nebýt gólmana Novotného, mohli domácí inkasoval hned ze dvou stoprocentnich šancí. Postupně se hra vyrovnala a domácí šli do vedení z penalty, kterou proměnil Belant. Do poločasu zvýšil na dva nula Zvonek z přímého kopu. V druhém poločase domácí hru ovládli a všemi brankami, které vstřelil opět Belant, Zvonek a Pindryč v utkání zvítězili 5:0.

TJ Družstevník Popovice
Lukáš Mimránek – trenér hostí:: Předvedli jsme výkon, že jsme nemuseli odcházet ze hřiště se sklopenou hlavou a za to děkuji všem hráčům i fanouškům, kteří nás podpořili ovacemi po posledním hvizdu i při takovém výsledku.



Sestavy


TJ SOKOL Částkov
R. Novotný [-] - R. Pindryč [-] , M. Hejda [-] , L. Belant [-] , J. Kameník [-] (80. J. Vlčnovský [-] ) , P. Haveta [-] , R. Řezníček [-] , J. Zvonek [-] , P. Martinec [-] , P. Pospíšil [-] , M. Šindler [-]

TJ Družstevník Popovice
T. Tetera [-] - J. Kadlčík [-] , P. Šácha [-] , M. Prajza [-] (68. T. Hladný [-] ) , R. Viktora [-] , V. Michelfeit [-] , L. Mikulčík [-] , J. Hanáček [-] , J. Omelka [-] , R. Mikulčík [-] , L. Mimránek [-]

ŽK: 27. P. Pospíšil , 56. R. Pindryč .
Místo: Částkov. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Polášek Tomáš - VEČEŘA David, KAŇOVSKÝ Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.