3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:30

7.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve velmi kvalitním utkání zvítězili domácí


Branky


65. K. Blaha , 87. P. Hruboš , 93. K. Blaha
0

Dvě mužstva, jenž vyznávají technický fotbal se sešla v sedmé kole na půdě Kněžpole. Výsledek tři nula zas tak neodpovídá tomu co se dělo na hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Červená karta – spravedlivá?

Od počátku se střídaly šance na obou stranách, ale dlouho se nedokázal ani jeden tým prosadit. Největší šanci domácí měl David Flíbort jenž střílel z penalty na brankáře, ale jeden z obránců hostí míč vykopl. Z toho zřejmě začala plynout i nervozita a na hřišti se začalo jiskřit, což vygradovalo v červenou kartu pro hostujícího Šáchu, který si několikrát vyměnil ostřejší zákrok s domácím Dominikem Hančíkem a už v prvním poločase byl vyloučen, přesněji řečeno ve čtyřicáté třetí minutě. Domácí hráč z toho "vyvázl" překvapivě jen se žlutou kartou.

Branky padali až ve druhém poločase

Druhý poločas začali aktivněji domácí, ale hosté i v deseti sekundovali stejným metrem a dokázali si vytvořit velmi slibné šance především díky aktivitě útočníků Hruboše a Omelky. V šedesáté páté minutě se však už domácím podařilo vstřelit branku, když se pěknou střelou trefil Karel Blaha 1:0, jenž dostal míč pod sebe a z bezprostřední vzdálenosti zavěsil. Hra se opět přelévala na obě strany a v sedmdesáté minutě odpískal rozhodčí Knot penaltu pro Popovice. Na základě následné signalizace domácího pomezního však nakonec penaltu odvolal. V dalším průběhu už docházely hostům síly a Kněžpole dokázalo ještě v osmdesáté sedmé minutě vstřelit druhou branku Petrem Hrubošem, který si naběhl na roh a hlavou zavěsil na první tyčku 2:0. V devadesáté třetí minutě vsítili domácí poslední třetí branku. Karel Blaha utekl po pravé straně, obehrál protihráče a zavěsil podél brankáře.

Zajímavé utkání tak skončilo vítězstvím domácího Kněžpole, které se tak posunulo na třetí místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kněžpole
Radim Palčík – trenér domácí:: Nastoupili jsme o čtyři hráče jinak než v minulém utkání, první poločas nám to moc nešlo. Druhý poločas už jsme se sladili a zaslouženě vyhráli.

TJ Družstevník Popovice
Pavel Šácha – hráč hostí:: Rozhodčí nejslabší článek utkání, co první poločas předváděl, byla hrůza. Výsledek jde na jeho vrub.



Sestavy


TJ Sokol Kněžpole
J. Vyorálek [-] - M. Haša [-] , K. Blaha [-] , T. Flíbor [-] , D. Flíbor [-] , L. Hruboš [-] (58. R. Janků [-] ) , D. Hančík [-] (83. A. Mazúrek [-] ) , P. Hruboš [-] , R. Kašný [-] (56. F. Hančík [-] ) , V. Remeš [-] , P. Kašný [-]

TJ Družstevník Popovice
T. Tetera [-] - M. Prajza [-] , P. Hruboš [-] , P. Šácha [-] , V. Michelfeit [-] , L. Mikulčík [-] (46. J. Kadlčík [-] ) , J. Hanáček [-] , J. Omelka [-] , R. Mikulčík [-] , R. Viktora [-] , L. Mimránek [-]

ŽK: 43. D. Hančík - 37. P. Šácha , 65. V. Michelfeit . ČK: 43. P. Šácha .
Hráči zápasu: J. Vyorálek , K. Blaha - T. Tetera , P. Hruboš .
Místo: Kněžpole. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Knot Miloslav - MUSIL Zbyněk (N), KAŇOVSKÝ Robert (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.