Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 16:30

5.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Druhý poločas stačil týmu z Kněžpole ke třem bodům


Branky


0

Mistřice potřebovali nutně bodovat, jejich bilance nebyla moc příznivá. Hosté přijeli do sousedského derby v klidu a v pohodě potvrdit svoji dosavadní formu, kterou si nabrali v předešlých kolech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlí kontr přinesl domácím vedení

První poločas byl ze strany hostí nevyrovnaný, nedokázali si pořádně přihrát a tím pádem dostat do většího tlaku. Jejich kombinace končili na nepřesnosti tím pádem si vyloženou šanci nedokázali vytvořit. To bylo voda na mlýn pro domácí, kteří se ujali otěže utkání. Domácí si vědomi síly soupeře vsadili, ale na pozornou obranu a rychle kontry. Z toho důvodu první poločas nebyl pro diáky ničím zajímavý krom dvacáté sedmé minuty, kdy se domácím podařil jeden povedený brejk zakončený střelou z kopaček Patrikem Sklenářem. Do poločasu se pak již jenom dohrávalo.

Změnou ke gólové smršti

Druhý poločas byl o něčem úplně jiném. Hostující trenér Radim Palčík udělal v kabině dusno a přeskupil hráče na jiné pozice než na, kterých doposavaď hráli. To vedlo k zvýšené aktivitě a zároveň tlaku hostí. Domácí začali ze zataženou obranou a čekajíc co hosté vymyslí. Hosté bušili do domácí obrany, bohužel pro ně, domácí obrana fungovala perfektně až do pětašedesáté minuty, kdy na ni vyzrál Ondřej Kozelek , který zužitkoval vynikající centr ze strany. To nabudilo hosty ještě k větší aktivitě a více centrům ze strany. Byla to ta správná cesta, jak překonat domácí obranu. V pětasedmdesáté minutě opět po centru ze strany Milan Večeřa zakončil povedenou akci a stanovil stav utkání na 2:1 pro hosty. Ihned za minutu v šestasedmdesáté minutě Karel Blaha, po středové kombinaci, zakončil akci střelou k tyči.  Pak se již utkání dohrávala v poklidu, jelikož domácí nebyli schopni ničeho. Hosté pak přidali ještě jednu braku a to v osmdesáté sedmé minutě Lubošem Hrubošem.

 



Sestavy


TJ - Sokol Mistřice
M. Jurga [-] - V. Lapčík [-] , J. Blaha [-] , P. Kašný [-] , M. Bilavčík [-] - J. Krupa [-] , J. Bilavčík [-] , P. Sklenář [-] , L. Hromeček [-] , L. Trojek [-] - M. Červinka [-]

TJ Sokol Kněžpole
J. Vyorálek [-] - L. Hruboš [-] , M. Večeřa [-] , O. Brázdil [-] (46. O. Kozelek [-] ) , K. Blaha [-] , V. Remeš [-] , T. Flíbor [-] , D. Flíbor [-] , P. Hruboš [-] , M. Kučera [-] , P. Kašný [-] (46. M. Haša [-] )

ŽK: 51. L. Trojek - 53. M. Večeřa .
Hráči zápasu: K. Blaha , M. Večeřa .
Místo: Mistřice. Rozhodčí: Vlčnovský Zbyněk - HUŇKA Jiří (N), MUSIL Zbyněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.