2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 16:30

3.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


0

Do Kostelan zamířil tým Babic, který si v předchozích kolech vedl výtečně a chtěl navázat na plný bodový zisk ze dvou předchozích utkání. A tak byl k vidění zajímavý duel i na těžkém terénu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas přinesl otevřený a pohledný fotbal

Na těžkém terénu se hrál pohledný otevřený fotbal. Do první šance střetnutí se dostal hostující Aleš Horsák, jenž při snaze obstřelit brankáře trefil špičku nohy domácího brankáře. Hosté se poté zatáhli na svou polovinu.  Domácí se ovšem dokázali prosadit a to Marek Dušan v 19. minutě, kdy vstřelil úvodní branku zápasu. Po obdržené brance se hra neměnila. Hosté bránili svou polovinu a domácí drželi míč na svých kopačkách. Ve 33. minutě hosté překvapili domácí brejkem a Filip Litoš srovnal na 1:1. Domácí po obdržené brance přidali na tempu a výsledkem byla vstřelená branka Jakuba Dvouletého. A tak se do kabin odcházelo za stavu 2:1.

Domácí se dostali pod tlak a hosté nakonec mohli brát všechny body

Druhý poločas byl o něčem jiném. Hosté se zakousli do domácích a doslova je mačkali jako citrón. Nedokázali se však dostat do zakončení přes kvalitně řízenou hru domácím stoperem Davidem Šimíkem. Povedlo se jim to až 77. minutě. Po faulu na pronikajícího útočníka se kopal přímý kop z dobrých 22 m. Odborníkem na tyto situace je v týmu Babic Aleš Horsák. Nezaváhal a krásně vymetl bližší šibenici domácí branky. Utkání mohl v závěru rozhodnout a strhnout tak na stranu hostí Igor Fusek, ale v situaci, ve které běžel sám na brankáře, zaváhal. A tak se závěrečným hvizdem rozhodčího došlo k dělbě bodů.



Sestavy


TJ Sokol Kostelany nad Moravou
V. Koryčánek [-] - A. Vávra [-] , J. Mojžíš [-] , D. Marek [-] , D. Chmelař [-] , L. Horký [-] , R. Facalka [-] , J. Dvouletý [-] (86. L. Procházka [-] ) , L. Plevák [-] , M. Janík [-] (46. M. Rychlík [-] ) , D. Šimík [-]

Babice
M. Harásek [-] - M. Zelený [-] , Z. Maňásek [-] , E. Horníček [-] , K. Horníček [-] (83. R. Tomaštík [-] ) - R. Chybík [-] (46. I. Fusek [-] ) , F. Litoš [-] , A. Horsák [-] , J. Liška [-] (46. M. Harásek [-] ) - M. Forro [-] , K. Bělíček [-]

ŽK: 3. L. Horký , 22. A. Vávra , 77. J. Dvouletý , 80. D. Chmelař - 49. M. Zelený , 82. M. Harásek .
Hráči zápasu: J. Mojžíš - A. Horsák .
Místo: Kostelany nad Moravou. Počet diváků: 133. Rozhodčí: Mikulka Lukáš - VEČEŘA David, VÁVRA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.