Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 10:15

2.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov doma opět nezaváhal


Branky


0

Částkov v dalším kole přivítal hráče z Polešovic. Bylo to druhé utkání Částkova v úvodu soutěže na domácí půdě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Střelecké hody v prvním poločase

Průběh zápasu od začátku naznačoval, že ani jeden tým nebude chtít ztratit body. Domácí vynikali kombinační hrou, hosté důrazem a nasazením, které vyústilo v desáté min golem. Částkov nesložil zbraně a vynikající Pindryč po individualní akci srovnal skore na 1:1. Vzápětí znovu bodoval jmenovaný hráč a Částkov šel do vedení. V závěru přidal další branku Zapletal a domácí mohli v klidu dohrát poločas s dvoubrankovým vedením. Ovšem v poslední min chybovala domácí obrana a darovala hostům gol do šatny. 

Hezký fotbal bez brankového efektu

V druhém poločase oba týmy předváděli hezký fotbal, ale bez golového úspěchu. Šance se střídaly na obou stranách, ale ani jeden ze zakončovatelů se ve druhé poločase neprosadil a tak výsledek poločasu prvního se stal zároveň i výsledkem konečným. Pro domácí je důležité, že oba po sobě jdoucí zápasy zvládli s plným bodovým ziskem.



Sestavy


TJ SOKOL Částkov
V. Maňásek [-] - M. Hejda [-] , D. Trunkát [-] (52. L. Belant [-] ) , P. Haveta [-] , R. Pindryč [-] , P. Zapletal [-] , J. Kameník [-] , P. Martinec [-] , P. Pospíšil [-] , J. Flekač [-] , J. Zvonek [-]

1. FC Polešovice
M. Pavela [-] - J. Běhávka [-] , M. Martykán [-] , O. Stašek [-] (60. J. Tringela [-] ) , O. Svoboda [-] , M. Černoch [-] , J. Stašek [-] , T. Kordula [-] , J. Hasoň [-] , R. Struha [-] , T. Bernatík [-]

ŽK: 17. M. Hejda , 22. J. Kameník , 80. P. Haveta , 88. J. Zvonek , 88. V. Maňásek - 31. T. Kordula , 40. M. Martykán , 62. M. Černoch .
Hráči zápasu: R. Pindryč - M. Černoch .
Místo: Částkov. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlk Ondřej - KUBÍČEK Svatoslav (N), BEDNAŘÍK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.