0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí Srříbrnice stále bez výhry


Branky


0

V utkání, hratelné pro domácí, chtěli urvat konečně tři body a odrazit se tak od smutného dna, na které se upoutali. Bohužel utkání opět skončili smutným koncem pro ně. Hosté přijeli vyhrát utkání za každou cenu. Povedlo se jim to.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šeď, nuda - to je první poločas

Zápas začal o patnáct minut později, jelikož hosté neměli dostatečný počet hráčů, což vedlo k ospalému začátku obou dvou týmu. I když se obě mužstva dostala do provozní teploty, tak to stačilo jen na vytvoření si náznaků šancí, které každá obrana dokázala pokaždé včas zažehnat. Proto oba dva týmy odcházely do šaten bez změny skóre.

Jediná branka rozhodla utkání

Ve druhém poločase domácí víc drželi míč a tlačili hosty, ale nebyli schopni dotáhnout dobře vedené útoky do vstřelení branky. To hosté čekali na jednu šanci, která přišla v padesáté šesté minutě, kdy se do míče opřel Milan Bajaja a z dobrých třiceti metrů vstřelil nádhernou branku. Pak již utkání ztratilo veškerou kvalitu a to hlavně díky hostům, jenž kouskovali hru, faulovali a díky tomu se domácí nemohli dostat tempa a do šancí.



Ohlasy k zápasu


SK Stříbrnice
Milan Březina – trenér domácích: Do utkání jsme vstoupili bez dvou klíčových hráčů, což bylo citelně znát. Chtěli jsme vyhrát, bohužel začíná na nás padat deka neúspěchu. I když kluci chtějí tak to prostě nejde.




Sestavy


SK Stříbrnice
M. Ludvíček [-] - M. Peprník [-] , M. Palica [-] , M. Kolaja [-] (80. M. Březina [-] ) , R. Dvouletý [-] , V. Zmrhal [-] , P. Balíček [-] , M. Rokyta [-] , J. Gelién [-] , Z. Holomčík [-] , S. Peprník [-] (53. J. Tichý [-] )

Tučapy
S. Korvas [-] - I. Zbořil [-] , P. Pešl [-] , Z. Merta [-] , M. Bajaja [-] , J. Bublík [-] - J. Hančík [-] , O. Šesták [-] , M. Šlechta [-] - R. Vyskočil [-] - R. Šmít [-] (57. T. Vlček [-] )

ŽK: 75. M. Rokyta - 55. M. Bajaja , 85. M. Šlechta , 87. O. Šesták .
Hráči zápasu: M. Rokyta , V. Zmrhal - S. Korvas , M. Bajaja .
Místo: Stříbrnice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Moravanský Pavel - KRSIČKA Radim (N), SPIŠIAK Patrik (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku