2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 16:00

6.kolo, Zlínský | Uherské Hradiště | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté získali cenný skalp


Branky


18. A. Vaculík , 20. M. Pavlíček (p.) - 38. J. Hruška , 38. S. Molek , 70. R. Bureš (p.) , 75. O. Šimek
0

Utkání dvou favoritů skončilo cenným vítězstvím hostí, kteří prokázali obrovskou bojovnost, srdíčko a i fotbalový um. Kdo se přišel podívat, tak určitě nelitoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čtyři minuty = čtyři branky

První poločas byl z obou dvou stran velmi vyrovnaný. Domácí šli do dvou brankového vedení během dvou minut, kdy se trefil nejprve v osmnácté minutě Antonín Vaculík a následně ve dvacáté minutě Marek Pavlíček. První jmenovaný dal branku z penalty. Druhý jmenovaný po vypuštění osobního souboje hostujícího hráče. Hosty to ale nezlomilo. Ba právě naopak přidali na obrátkách a začali přehrávat domácí. Branky přišly až na konci poločasu a to celkem vzácně během jedné minuty. Osudová minuta pro domácí byla třicátá osmá, kdy nejprve po rychlém brejku a spolupráci trojice Petr Šenk – Roman Bureš – Stanislav Molek dal posledně jmenovaný krásnou branku. Ihned po rozehrávce hosté zaskočili domácí okamžitým pressinkem, ihned jim sebrali míč a středem hřiště je překombinovali a finální přihrávku zužitkoval Jan Hruška.  Poločas tedy skončil za stavu 2:2.

 

Hosté zlomili domácí dvěma brankami

Druhý poločas byl ve znamení toho, kdo dokáže proměnit svoje šance, tak ten vyhraje. Pro diváky krásný fotbal, kdy se útočilo.  Bohužel pro domácí se žádná jejich šance nedostala až do branky hostí. Hosté přežili jejich vážné šance a v sedmdesáté minutě udeřili Romanem Burešem a v sedmdesáté páté minutě Ondřejem Burešem. Domácí to ještě zkusili, ale pozorná obrana hostí už je nepustila k ničemu.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Tupesy
Ing. Stanislav Travenec - trenér Tupes: Pěkné utkání s velmi silným soupeřem jsme dokázali zvládnout a získat zde tři body a odčinit tak blamáž z Velehradu.



Sestavy


TJ Slovácko Vážany
O. Šoustek [-] - K. Panasko [-] , Z. Janík [-] , S. Roubalík [-] - M. Bilík [-] , R. Kotek [-] , M. Omelka [-] (46. R. Měšťánek [-] ) , J. Škodík [-] (55. L. Jordán [-] ) , J. Gotwald [-] - M. Pavlíček [-] , A. Vaculík [-] (87. T. Taťák [-] )

TJ Tupesy
D. Madzia [-] - J. Šmatelka [-] (65. P. Vávra [-] ) , P. Novák [-] , J. Stuchlík [-] (78. F. Mikula [-] ) , J. Bilka [-] - R. Žaluda [-] (68. O. Šimek [-] ) , S. Molek [-] (78. L. Bánovský [-] ) , M. Bergauer [-] , R. Bureš [-] - J. Hruška [-] , P. Šenk [-]

ŽK: 75. S. Roubalík - 89. O. Šimek .
Hráči zápasu: A. Vaculík , M. Pavlíček - P. Šenk , J. Hruška .
Místo: Vážany. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Knot Miloslav - PAVLÍČEK Hynek (N), BÁNOVSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.









Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku