2:5
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:00

12.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Bystřice nadělila Huslenkám pět branek


Branky


8. J. Zádilský (p.) , 36. T. Zádilský - 6. L. Karafiát (p.) , 60. J. Vrábel , 61. R. Macháček , 63. R. Macháček , 81. P. Obr (vl.)
0

Ve 12. kole přivítaly Huslenky na svém hřišti Valašskou Bystřici. Hosté byli lepším týmem a nakonec zaslouženě zvítězili vysoko 5:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas dopadl lépe pro Huslenky

Hosté vstoupili do utkání lépe a také se brzy dostali do vedení. Po faulu ve vápně na Jakuba Vrábela se exekuce pokutového kopu výborně zhostil kapitán Lukáš Karafiát, jenž poslal Bystřici do vedení – 0:1. Bystřice se nestihla ani pořádně zaradovat a hned inkasovala. O dvě minuty později totiž Huslenky dostaly příležitost k zahrávání penalty, kterou nepohrdl Jaromír Zádilský – 1:1. První půle byla vyrovnaná, hosté měli mírně navrch, ale nedokázali využít své šance. Nejprve jeden z hostí mířil vedle a v druhé velké šanci zasáhl gólman Hučík. Huslenky nakonec ještě do konce první půle otočily zápas na svou stranu, po chybě z autového vhazování prošel do šestnáctky Tomáš Zádilský, jenž střelou na přední tyč nedal Maleňákovi šanci – 2:1. 

Hosté vstřelili tři góly během tří minut

Prvních deset minut druhé půle byli domácí aktivnější, měli jednu vyloženou šanci, ta však skončila na tyči. Bystřice poté převzala iniciativu a během tří minut vstřelila tři branky. V 60. minutě se po rohovém kopu trefil z dorážky Jakub Vrábel – 2:2. O minutu později se hosté podruhé v zápase dostali do vedení, Radim Macháček se po rychlém protiútoku dostal na dostřel branky a dobrou formu potvrdil gólem na 2:3. O další dvě minuty později byl náskok hostí dvougólový, když se opět z podobné akce trefil Radim Macháček – 2:4. Domácí mužstvo se po třech rychlých brankách sesypalo. Bystřice toho využila a nakonec se radovala ještě jednou, když si nešťastně srazil míč do vlastní sítě domácí obránce Obr – 2:5. Huslenky nevyužily nadějného vedení 2:1 a na domácí půdě prohrály 2:5. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák, brankář: "První poločas byl vyrovnaný, možná jsme měli více ze hry my, domácí hrozili rychlými brejky. V druhém poločase jsme dali tři rychlé góly a domácí se sesypali. Nakonec jsme mohli přidat další čtyři."



Sestavy


TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - T. Kopecký [-] (73. R. Januš [-] ) , M. Brhlík [-] (78. D. Brhlík [-] ) , P. Obr [-] , V. Hrbáček [-] - L. Labaj [-] , M. Rýc [-] , O. Baletka [-] (67. R. Koňařík [-] ) , T. Helis [-] - J. Zádilský [-] (68. L. Krhovják [-] ) , T. Zádilský [-]

TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] , J. Vrábel [-] (76. M. Martinát [-] ) , L. Karafiát [-] , V. Majer [-] - J. Žabenský [-] (35. L. Vavřín [-] ) , P. Pohořelský [-] , R. Macháček [-] (83. T. Petrůsek [-] ) , J. Majer [-] - J. Vrábel [-] , D. Bolf [-]

ŽK: 20. M. Brhlík , 49. L. Labaj , 52. T. Kopecký , 73. T. Zádilský - 29. J. Vrábel , 74. D. Bolf .
Hráči zápasu: R. Macháček .
Místo: Huslenky. Počet diváků: 56. Rozhodčí: Žmiják Radim - Tydlačka, Křenek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.