2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Valašská Bystřice vybojovala cenné tři body v souboji s Halenkovem


Branky


0

Halenkov zavítal v 11. kole na trávník Valašské Bystřice. Hosté byli před tímto kolem na třetím místě v tabulce a do Bystřice jeli s velkým odhodláním. Domácí naopak potřebovali napravit dvě porážky 3:1 a kde jinde, než na domácí půdě. Bystřice nakonec byla šťastnější a zvítězila 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Macháček hlavou otevřel gólový účet zápasu

Od první minuty se hrál velice pohledný zápas lahodící oku necelé stovky diváků. Hosté byli mírně lepším týmem, měli optickou převahu a také si vypracovali několik dobrých brankových příležitostí. V té první ovšem mířili nepřesně a v dalších dvou je vychytal brankář Maleňák. Hosté mohli litovat neproměněných šancí zejména v 38. minutě, kdy se domácí dostali do vedení. Po pohledné akci přišel ze strany centr na Radima Macháčka, který hlavou do protipohybu brankáře Tomana otevřel skóre – 1:0. Halenkov si vypracoval další šance, ale vyrovnat nedokázal. 

Zápas rozhodla penalta Karafiáta

Druhá půle se odehrávala v podobném duchu jako ta první. Hosté měli tlak a více ze hry a nakonec se dočkali vyrovnání. Brankář Maleňák správně neodhadl situaci, když nevyběhl z branky, čehož dokázal využít Ondřej Ondryáš, který následně brankáře Bystřice zblízka propálil – 1:1. Hostům radost ze vstřelení vyrovnávací branky netrvala dlouho. Po nedorozumění mezi obráncem a brankářem propadl míč na jednoho z útočníků a po faulu stopera Halenkova byla nařízena penalta. Pokutový kop bezpečně proměnil Lukáš Karafiát – 2:1. Karafiátův gól byl nakonec rozhodující, hosté sice nadále tlačili, ale své šance buď spálili, nebo si vylámali zuby na výborně chytajícím Maleňákovi, který tak odčinil chybu při inkasované brance. Valašská Bystřice se nakonec ubránila a zvítězila 2:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Valašská Bystřice
Josef Maleňák - brankář: "Herně to byl pro diváka určitě zajímavý zápas. Hosté byli lepší v poli a vytvářeli si mnoho šancí, které ale nedokázali využít. Po penaltě měli další šance, nějaké závary, ale my jsme se nakonec dokázali ubránit."




Sestavy


TJ Sokol Valašská Bystřice
J. Maleňák [-] - O. Vašek [-] , V. Majer [-] , L. Karafiát [-] , J. Vrábel [-] - O. Vaněk [-] (3. F. Křiva [-] ) , J. Majer [-] , R. Macháček [-] , P. Pohořelský [-] - D. Bolf [-] (76. V. Karafiát [-] ) , J. Vrábel [-]

TJ Tatran Halenkov
K. Toman [-] - T. Mikulenka [-] , J. Haničák [-] , J. Tydlačka [-] , O. Machálek [-] - M. Krňa [-] (82. T. Holec [-] ) , O. Ondryáš [-] , V. Trličík [-] (46. D. Kovář [-] ) , R. Jakeš [-] - V. Úlehla [-] (75. J. Pastorek [-] ) , J. Šulák [-]

ŽK: 74. D. Bolf , 81. L. Vavřín , 90. J. Maleňák - 84. T. Mikulenka .
Hráči zápasu: J. Maleňák .
Místo: Valašská Bystřice. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Nohavica Radek - Křenek, Zavičák.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.