T. Marek 33. (p.)
J. Sedláček 46. (vl.)
R. Bártek 60.
3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střítež nestačila na Poličnou


Branky


33. T. Marek (p.) , 46. J. Sedláček (vl.) , 60. R. Bártek
0

Poličná má formu, což chtěla potvrdit v 11. kole na domácí půdě proti Stříteži. Hostům se naopak vůbec nedaří, a tak byl favorit jasný. Domácí nakonec roli favorita potvrdili a zvítězili 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Marek proměnil nařízenou penaltu

Hosté vstoupili do zápasu ve velké pohodě. Hráli kombinační fotbal po zemi, byli více na míči, což domácí celek trochu zaskočilo. Poličná se po dvaceti minutách probrala, zlepšila výkon a nakonec se radovala z úvodního gólu. Po jasném faulu ve vápně se k pokutovému kopu postavil zkušený Tomáš Marek, který poslal domácí do vedení – 1:0. Poličná měla i další šanci, ale Juráně v kleci Stříteže zachránila tyč. V další příležitosti poskakoval balon na brankové čáře, ale tato situace nakonec brankou také neskončila. 

Hosté utkání dohrávali v devíti

Hosté vstoupili do druhého dějství s cílem srovnat, bohužel jim tento plán zhatila branka na 2:0, kterou si těsně po startu druhého poločasu nešťastně do vlastní branky vstřelil Jiří Sedláček – 2:0. O necelou čtvrthodinu později se po rohovém kopu prosadil Radim Bártek a bylo po zápase. Frustrovaní hosté nakonec přišli ještě o Bendu, který byl po faulu vyloučen. V 83. minutě došlo po faulu na Bártka ke strkanici, po které byl nakonec vyloučen jak Bártek, tak hostující Mikulenka. Více branek v zápase nepadlo, a tak si Poličná připsala další tři body do tabulky za výhru 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Hosté nás překvapili dobrým začátkem, kdy byli lepší na míči a dobře kombinovali. My jsme však šli do vedení po jasné penaltě. Po nešťastné vlastní brance a gólu z rohu bylo po zápase."




Sestavy


TJ Poličná
R. Včelný [-] - J. Bártek [-] (69. D. Žarlok [-] ) , J. Orság [-] , R. Kapusta [-] , M. Capil [-] - A. Babala [-] , P. Bártek [-] , T. Marek [-] (80. M. Pelc [-] ) , R. Capil [-] (51. D. Drda [-] ) - P. Hruška [-] (55. R. Bártek [-] ) , P. Libosvár [-]

TJ Sokol Střítež
J. Juráň [-] - P. Mikl [-] , M. Drobík [-] , P. Šichtář [-] - J. Svoboda [-] (46. T. Merta [-] ) , F. Benda [-] , J. Baláž [-] , J. Frydrych [-] (75. P. Mikulenka [-] ) , R. Kachtík [-] - J. Sedláček [-] , M. Vavruša [-]

ŽK: 73. R. Bártek , 80. M. Capil - 14. P. Šichtář , 49. J. Baláž . ČK: 83. R. Bártek - 78. F. Benda , 83. P. Mikulenka .
Místo: Poličná. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dospěl Vladinír - Tvrdý, Capil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.