Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 14:00

11.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve šlágru kola zvítězil Semetín


Branky


0

Horní Bečva má v posledních kolech velkou formu, zvítězila totiž třikrát v řadě. Tentokrát ji na domácí půdě čekal suverén ze Semetína, přesto se dala očekávat vyrovnaná bitva. Horní Bečva hrála se Semetínem vyrovnanou partii, ale nakonec mu podlehla 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vedení nevydrželo

Horní Bečva začala utkání fantasticky. Už ve druhé minutě se po chybě obrany dostal do zakončení Ondřej Bártek, který otevřel gólový účet zápasu – 1:0. Domácí na svého soupeře doslova vlétli a v 15. minutě odskočili na rozdíl dvou branek. Obránci Semetína si vzadu lehkomyslně hráli s míčem a po jejich chybě skóroval Jan Koňařík – 2:0. Hosté po druhé obdržené brance přeskupili řady. Útočníka Šroma vepředu doplnil vysoký Palička a hosté tak vsadili na dlouhé míče. Tato taktika začala dělat Horní Bečvě velké problémy, i díky ní se hosté ještě do poločasu dočkali vyrovnání. Nejprve ve 23. minutě snížil Vítězslav Sacher, kterého ve 41. minutě následoval Petr Sovák – 2:2. 

Vyloučení paradoxně prospělo Semetínu

Semetín byl v druhé půli jednoznačně lepším celkem, začal Bečvu přehrávat a to i díky velice tvrdé hře. Zápas ovlivnila 63.minuta, kdy se po druhé žluté kartě poroučel předčasně do šaten semetínský Milan Palička. Horní Bečva chtěla početní výhodu využít ve svůj prospěch a otevřela hru. To však paradoxně více prospělo hostům, kteří se díky dlouhým nakopávaným míčům dostali do šancí. Hosté se i v desíti dočkali v 75.minutě rozhodující branky, kterou vstřelil Adam Vichtora – 2:3. Bečva dále útočila, ale nedokázala si vypracovat vyloženější šanci. Hosté se nakonec radovali ještě jednou, definitivní tečku za utkáním udělal druhou branku v zápase Vítězslav Sacher – 2:4. Horní Bečva se snažila, ale Semetín prokázal, jak zkušeným mužstvem je a i v desíti dokázal zápas dovést do vítězného konce. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Bečva
Pavel Roman - kapitán: "Prohra nás hodně mrzí. Chtěli jsme vyhrát, vedli jsme 2:0 a poté jsme hráli přesilovku. Hosté ale dokázali, že mají silný mančaft, takže i v desíti potrestali naše chyby. Nedokázali jsme je dostat pod tlak. Rozhodně jsme na ně ale měli, Semetín toho zrovna moc nepředvedl, na to jak silné mužstvo má. Je to zklamání."




Sestavy


TJ Sokol Horní Bečva
K. Jalůvka [-] - P. Roman [-] , V. Dobeš [-] , J. Solanský [-] , L. Roučka [-] - T. Vaníček [-] , T. Randa [-] , D. Opálka [-] , J. Koňařík [-] - M. Ondruch [-] , O. Bártek [-]

FC Semetín
O. Sedlák [-] - D. Hromada [-] , R. Plandor [-] , O. Mišun [-] , M. Palička [-] - D. Růžička [-] (53. M. Smýkal [-] ) , O. Pavlinec [-] (88. T. Zadrobílek [-] ) , P. Sovák [-] , R. Krampota [-] (70. A. Vichtora [-] ) , V. Sacher [-] - J. Šrom [-]

ŽK: 65. V. Dobeš , 78. O. Bártek - 19. O. Pavlinec , 25. O. Mišun , 32. M. Palička , 90. T. Zadrobílek . ČK: 63. M. Palička .
Hráči zápasu: V. Sacher .
Místo: Horní Bečva. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Holub Petr - Třeštík, Jančálek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.