J. Zádilský 34. (p.)
1:4
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poličná využila početní výhodu v Huslenkách


Branky


34. J. Zádilský (p.) - 28. D. Drda , 36. P. Libosvár , 56. P. Libosvár , 60. A. Babala
0

Poličná má v poslední době formu. Z předešlých čtyř zápasů odešla poražena pouze jednou a díky tomuto počinu se nachází v horních patrech tabulky. Naopak Huslenky se trápí, prohrály tři zápasy v řadě, což je katapultovalo až na desátou příčku. Utkání se hrálo na rozbitém terénu, který nakonec více svědčil hostům, kteří zvítězili jasně 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Matěj Šedý byl se zlomeninou nosu převezen do nemocnice

Poličná odcestovala do Huslenek v nejsilnější možné sestavě, což způsobilo trenéru Valovi velice příjemné starosti se sestavováním základní jedenáctky. Utkání razantně ovlivnila pátá minuta, když byl po faulu na unikajícího Matěje Šedého vyloučen obránce Pavel Tydlačka. Matěj Šedý byl smutným hrdinou i dalšího přerušení hry, po nešťastném zákroku si odnesl několikanásobnou zlomeninu nosu a musel být převezen do nemocnice. Huslenky dělaly hostům problémy i v oslabení, zejména Tomáš Zádilský, který větral obranu soupeře po celý zápas. Do vedení se nakonec dostala Poličná, ve 28. minutě se z rohu vápna trefil levou nohou do šibenice Dominik Drda – 0:1. Po nedůsledné hře obrany se domácím podařilo srovnat. Nařízený pokutový kop totiž proměnil Jaromír Zádilský – 1:1. Nerozhodný stav ale netrval dlouho, o dvě minuty později se Petr Libosvár odhodlal ke střele, která i díky teči skončila za zády gólmana Hučíka – 1:2. Zbytek první půle provázely pouze nepřesnosti, důrazná hra na obou stranách a brejky domácího týmu, víc branek však už nepadlo.

Poličná početní výhodu využila na maximum

Druhý poločas začal opatrně. Dalšího gólu se ovšem opět dočkali hosté. V 56. minutě se Petr Libosvár nacházel přesně tam, kde měl a dorážkou zvýšil na 3:1. O další čtyři minuty později se prosadil i Adrián Babala a bylo rozhodnuto – 1:4. Oba celky přestaly bránit, a tak bylo k vidění několik zajímavých šancí. Činil se především gólman Huslenek Hučík, který dokonce překazil Libosvárovi hattrick z nařízené penalty. 



Ohlasy k zápasu



TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Byl to bojovný a důrazný zápas. Konečně jsem měl k dispozici všechny hráče. Zápas ovlivnila 5. minuta, ve které byl vyloučený Tydlačka. V početní výhodě jsme byli lepší, ale i tak nám zatápěl mladší ze Zádilských. Odvezli jsme si tak z Huslenek sice několik modřin z tvrdé a důsledné hry domácích, ale hlavně 3 body, které jsme si po předchozích smolných zápasech na tomto hřišti moc přáli."



Sestavy


TJ Sokol Huslenky
M. Hučík [-] - M. Brhlík [-] (65. D. Brhlík [-] ) , P. Obr [-] , T. Kopecký [-] , P. Tydlačka [-] - J. Zádilský [-] (77. L. Krhovják [-] ) , T. Helis [-] , O. Baletka [-] (60. D. Pisklák [-] ) , R. Koňařík [-] - L. Labaj [-] , T. Zádilský [-]

TJ Poličná
R. Včelný [-] - J. Bártek [-] (65. D. Žarlok [-] ) , J. Orság [-] , M. Capil [-] (60. P. Hruška [-] ) - R. Capil [-] , T. Marek [-] , D. Drda [-] (75. Š. Šedý [-] ) , R. Kapusta [-] , P. Bártek [-] - M. Šedý [-] (26. A. Babala [-] ) , P. Libosvár [-] (81. M. Pelc [-] )

ŽK: 43. T. Kopecký , 64. M. Brhlík , 69. J. Zádilský , 71. D. Brhlík , 82. T. Helis - 42. M. Capil , 52. A. Babala , 62. P. Bártek . ČK: 5. P. Tydlačka .
Hráči zápasu: P. Libosvár .
Místo: Huslenky. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kopecký Ladislav - Hrbáček, Tvrdý.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.