4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 14:30

10.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halenkov přehrál Byninu


Branky


8. O. Machálek (p.) , 59. J. Šulák , 67. R. Jakeš , 69. O. Ondryáš - 75. J. Matula
0

Bynina střídá dobré výsledky s horšími a potvrdila to i v 10. kole. Po výhře nad Valašskou Bystřicí totiž zklamala v Halenkově, kde podlehla místnímu Tatranu vysoko 4:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Machálek proměněnou penaltou hosty zlomil

První poločas byl velice vyrovnaný, obě mužstva si vypracovala pár náznaků šancí, ale byli to domácí, kteří šli brzy do vedení. V 8. minutě byla rozhodčím Kocandou nařízena velice sporná penalta, kterou proměnil zkušený záložník Ondřej Machálek – 1:0. Obdržená branka z penaltového puntíku Byninu hodně nalomila. 

Hosté během deseti minut Bynině nadělili tři branky

Do druhého dějství vstoupili lépe hosté. Bynina si vypracovala větší šance než jejich soupeř, ale bohužel je nedokázala proměnit a soupeř tyto neproměněné příležitosti začal po zásluze trestat. Halenkov během desíti minut vstřelil tři góly, které definitivně zlomily nápor hostů. Po hrubé chybě obrany se v 59. minutě zapsal do střeleckých statistik kanonýr Jan Šulák, pro kterého to byla již 10. branka v tomto ročníku. O osm minut později byl náskok domácích dvougólový, tentokrát se trefil záložník Radim Jakeš – 3:0. Hosté se už příliš nechytali a nakonec obdrželi ještě jednu branku o dvě minuty později, když se prosadil devatenáctiletý záložník Ondřej Ondryáš – 4:0. Bynině se nakonec podařilo alespoň snížit, když rychlou akci gólově zakončil Jaroslav Matula – 4:1. Bynina tak doplatila na chyby v obraně a z Halenkova odjela bez bodu. Tatran se díky třem bodům vyšplhal na průběžnou druhou příčku Okresního přeboru. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Bynina
David Kelnar - manažer: "Brzo po úvodu byla proti nám nařízena sporná penalta, která nás zlomila. V druhém poločase soupeř začal trestat naše hrubé chyby a mezi 60. a 70. minutou nás pohřbil třemi góly."



Sestavy


TJ Tatran Halenkov
K. Toman [-] - T. Mikulenka [-] , J. Haničák [-] , J. Tydlačka [-] , O. Machálek [-] - M. Krňa [-] , O. Ondryáš [-] (78. P. Holec [-] ) , R. Jakeš [-] , V. Trličík [-] - J. Šulák [-] , D. Kovář [-] (51. V. Úlehla [-] )

TJ Sokol Bynina
J. Šedý [-] - P. Bartecký [-] , J. Drozd [-] , Z. Bill [-] , S. Januš [-] (61. S. Man [-] ) - S. Kubín [-] , J. Kutěj [-] (73. P. Pobořil [-] ) , V. Fiurášek [-] , P. Rosenkranc [-] , L. Plešek [-] (78. Š. Kuchařík [-] ) - J. Matula [-]

ŽK: 32. V. Trličík - 10. P. Rosenkranc , 38. S. Kubín , 41. S. Januš , 80. Z. Bill .
Místo: Halenkov. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kocanda Jan - Surovec, Drozd.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.