3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 15:00

9.kolo, Zlínský | Vsetín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poličná se s Halenkovem nepárala


Branky


0

V sobotu hostila Poličná na svém hřišti celek z Halenkova. Domácí očekávali, že se po Semetínu střetnou s druhým nejsilnějším týmem okresního přeboru, hosté však bohužel přijeli bez dvou členů základní sestavy a to se na předvedené hře výrazně projevilo. Poličná nakonec díky dvěma slepeným brankám z prvního poločasu zvítězila 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O úvodní gól se postaral Libosvár

Začátek zápasu byl na obou stranách poněkud opatrný, domácí tým však brzy převzal otěže a začal mít převahu. Poličná ovládla zejména střed pole, díky čemuž se Halenkov nedostával příliš do hry. Poličné pomohly dva slepené góly po necelé půlhodině hry. Psala se 27. minuta, po střele jednoho z domácích hráčů se k dorážce dostal Petr Libosvár, který skákavou dorážkou poslal kulatý nesmysl k tyči – 1:0. O malou chvíli později byl náskok Poličné dvougólový, hostující gólman Toman si totiž do branky nešťastně srazil centr Jaroslava Bártka – 2:0.  Po druhé brance se hra vyrovnala, ale více se do poločasového hvizdu neudálo. 

Domácí si v klidu dokráčeli pro tři body

Domácí celek byl lepší i v úvodu druhého dějství a po čtvrthodině se mu podařilo vstřelit i třetí branku. Po průniku z levé strany se dostal balon do vápna na Petra Bártka, jenž si zpracoval míč na prsa a pohotovým half-volejem zvýšil na 3:0. Halenkov toho v utkání moc nepředvedl a nakonec zaslouženě prohrál 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Poličná
Marek Vala - trenér: "Hosté přijeli v oslabené sestavě. Po opatrném začátku jsme ovládli střed pole a zejména díky dvěma slepeným brankám jsme zvítězili."




Sestavy


TJ Poličná
Š. Šedý [-] - R. Kapusta [-] (65. Z. Žilinský [-] ) , J. Orság [-] , J. Bártek [-] , M. Capil [-] (64. R. Bártek [-] ) , P. Bártek [-] - A. Babala [-] , T. Marek [-] (86. M. Pelc [-] ) , R. Capil [-] , D. Drda [-] (81. D. Žarlok [-] ) - P. Libosvár [-] (72. P. Hruška [-] )

TJ Tatran Halenkov
K. Toman [-] - P. Kaštánek [-] , M. Krňa [-] , O. Machálek [-] , T. Mikulenka [-] - V. Trličík [-] , O. Ondryáš [-] , T. Maliňák [-] , R. Jakeš [-] - J. Šulák [-] , V. Úlehla [-]

Hráči zápasu: P. Libosvár .
Místo: Poličná. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Holub Petr - Capil, Koláček.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.