0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 17:00

1.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod s Vysokým Mýtem se rozešli bez gólu


Branky


7

První utkání ročníku 2022/2023 se odehrálo na hřišti Náchoda, když domácí přivítali Vysoké Mýto. Po bezbrankové remíze se týmy rozešly dělbou bodů. Celkově měli k vítězství blíže hosté, ale nedokázali proměnit ani jednu ze svých příležitostí. Oba soupeři tak do tabulky zapisují první bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl opatrný

Náchod těsně před startem ročníku změřil síly v MOL Cupu s týmem ze stejné soutěžě Velkými Hamry. Po vypadnutí si domácí chtěli spravit chuť v první zápase ročníku proti Vysokému Mýtu. V první příležitosti utkání se ocitli hosté, kteří po křížné střele mířili mimo náchodské tyče. Na druhé straně se do slibné šance dostal domácí Brich, celé akci předcházel ofsajd, a tak by případná branka nemohla být uznána. Po necelé půl hodině hry předvedli domácí kombinaci na levé straně, dostali se i do zakončení, ale poctivě brání hosté střelu zablokovali. Ve 39. minutě čechral aktivně hrající Brich míč pro  domácího Simona, gólovou šanci mu však zhatil včasným zákrokem hostující gólman Černík.

Druhý poločas ovládlo Mýto, ale gól nevstřelilo

Krátce po změně stran byli blízko vedoucí brance hosté, Habrman ale hlavičkoval těsně vedle spojnice tyčí. Vzápětí na druhé straně naúnavný Brich připravil krásným centrem šanci znovu pro Simona, ani podruhé však nedokázal překonat gólmana Černíka. Po hodině hry spálili hosté tutovku, když se po závaru ve vápně dostali k zakončení, odkrytou branku ale naštěstí pro domácí přestřelili. Hosté byli v těchto fázích hry nebezpečnější a v 72. minutě musel další jejich příležitost hasit až gólman Hladík. Vzápětí na druhé straně zahrozili domácí střelou těsně vedle branky. V 76. minutě postupoval hostující Mokrejš sám na Hladíka, ten ho ale vychytal. Následná dorážka šla už mimo branku. Na bezbrankovém výsledku pak už nic nezměnily ani závěrečné šance obou týmů v posledních minutách utkání.



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - L. Knap [-] , D. Bičiště [-] , L. Světlík [-] , J. Ansorge [-] (82. K. Kudasiewicz [-] ) , D. Král [-] , P. Simon [-] (56. D. Knespl [-] ) , F. Gois [-] (66. M. Punar [-] ) , J. Petřík [-] , J. Locker [-] , M. Brich [-]

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - D. Haladei [-] (70. J. Mokrejš [-] ) , A. Kopřiva [-] , V. Habrman [-] , P. Tomášek [-] (88. V. Valášek [-] ) , J. Dvořák [-] , K. Kabrhel [-] (70. V. Hrubý [-] ) , M. Javůrek [-] , M. Žák [-] , T. Lněnička [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 33. F. Gois , 85. M. Brich - 35. T. Lněnička , 46. J. Dvořák , 82. M. Žák . ČK: 88. T. Lněnička .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Linhart Martin - ERLEBACH Jiří, FIŠER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích