1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 16:30

7.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslav dál paběrkuje, Vysokému Mýtu stačil v k vítězství jeden gól


Branky


11

Čtyři venkovní zápasy a čtyři prohry při skóre 1:10, to je vizitka Čáslavi na hřištích soupeřů. Dá se tedy říci, že se každý tým pomalu a jistě těší, až k nim čáslavští zavítají, protože se to dá považovat za povinné body. Vysoké Mýto si vítězství zajistilo jedinou brankou a přišpendlilo Čáslav na dno tabulky. Naopak domácí se tímto vítězstvím dostali až na šestou příčku a jsou na dohled první čtyřce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto v první půli tlačilo, ale gól nevstřelilo

Bylo to spíše čekání na první zářez, než jestli gól vůbec přijde. Domácí měli v první půli tři gólové příležitosti, ale ani jednu nedokázali využít, a tak mohla Čáslav dál živit šanci na bodový zisk. Ačkoliv statistiky této sezóny mluvilo proti hostům, byli si všichni vědomi, že jedna střela, jedna standardní situace nebo jeden odraz může převážit misky vah na stranu Čáslavi. Vzpoměňme na víkendový  ligový zápas Baníku Ostrava na Spartě. S tímto šli hosté i do druhé poločasu. 

Šance Čáslavi přišla, ale udeřili domácí a připsali si do tabulky tři body

Robin Vocel byl ten, který mohl jednoznačně změnit náladu zápasu. Ale jeho krásný lob z hranice vápna skončil jen na břevně domácí branky, a tak po chvíli přišlo nevyhnutelné. Vítězslav Hrubý se dostal k odraženému míči a zhruba ze dvaceti metrů namířil svou ránu přímo k tyči. Gólman barták byl bez šance. Čáslav už odpovědět nedokázala, a tak se u ní dál střídají lepší chvilky s těmi hrůzostrašnými. Vinou toho se krčí na 14. místě se ziskem pouhých čtyř bodů. Mýto naopak odskočilo na bodů jedenáct a je na dostřel čtvrtému místu. 



Ohlasy k zápasu



FK Čáslav
Trenér Čáslavi Peter Mráz pro klubový web: Do inkasované branky jsme byli aktivnějším týmem a šli jsme za gólem, Vocel nastřelil břevno. Je to škoda. Z šance nešance inkasujeme branku. Nevím, jestli jsme byli nekoncentrovaní po střídání. Je to hrozná škoda, bojujeme ale dál.



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - V. Hrubý [-] (79. L. Benda [-] ) , V. Habrman [-] (90. M. Žák [-] ) , A. Kopřiva [-] , P. Tomášek [-] , F. Wimmer [-] (79. L. Trnka [-] ) , J. Mokrejš [-] (65. D. Haladei [-] ) , M. Javůrek [-] , V. Valášek [-] , T. Lněnička [-] , J. Hlavsa [-]

FK Čáslav
O. Barták [-] - V. Slavík [-] , V. Bašek [-] , M. Kurka [-] , K. Schovanec [-] , O. Hajník [-] , V. Junek [-] (82. K. Hejný [-] ) , A. Chábera [-] (71. J. Vilím [-] ) , R. Vocel [-] , A. Ronovský [-] , J. Vančura [-] (71. J. Čuchal [-] )

ŽK: 92. J. Hlavsa - 63. R. Vocel , 81. V. Bašek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Koutník Michal - NYMSA Jakub, HALEŠ Vladan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích