0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

10.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Odpor Dvora zlomil až hostující Tomášek, který předvedl unikátní zakončení. Mýto dál stoupá tabulkou


Branky


9

Trenér Michal Pulpit se v zápase s Dvorem Králové mohl stavět nad hlavu, ale jeho svěřenci už tradičně velké množství nabídnutých šancí nebyli schopni proměnit. Domácí ovšem nezůstávali pozadu a ve velmi kvalitně odehraném utkání, mohli při troše štěstí slavit nejméně bod. Vše nakonec rozhodl hostující Tomášek, který se trefil už ve druhém zápase v řadě a tentokrát navíc velmi efektním způsobem, který ocenil i trenér Pulpit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Těžký terén, se kterým se musely obě mužstva vyrovnat, nikterak neubral na kvalitě hry. Sám trenér Pulpir ohodnotil zápas jako nadprůměrné divizní utkání. Nicméně se v tomto zápase dlouho čekalo, než se některý z týmů dokáže prosadit. V prvnů půli byli diváci svědky několika nadějných příležitostí, ale ani jeden z týmů nedokázal ve finální fázi a koncovce předvést stoprocentní provedení, což nakonec vedlo až k nudnému výsledku 0:0, kterým skončil první poločas. 

Dvě branky na konci zápasu rozhodly o třech bodech pro Mýto

Ani druhá půle se v prvních dvaceti munutách nijak výrazně nelišila od dění v prvním poločase. Až kolem 65. minuty se začalo trochu více dění odvíjet u branky Dvora. A nakonec to také přišlo. V 75. minutě se naprost netradičním způsobem prosadil hostující Tomášek. Neuvěřitelná situace, ze které umí skórovat jen Ibrahimovič a Tomáše, tak situaci okomentoval lidovod Vysokého Mýta Martin Pulpit. Ten v 78. minutě poslal na hřiště místo Habrmana Dvořáka, který mu svou důvěru splatil o čtyři minuty později. V 82. minutě definitvně rozhodl o třech bodech pro Mýto a vykouzlil úsměv ve tváři svých spoluhráčů. Mýto se tak dál posouvá tabulkou a stíhá první trojici, která je mírně odskočená. 



Ohlasy k zápasu



SK Vysoké Mýto
Martin Pulpit pro klubový web: Myslím, že diváci sledovali ve Dvoře Králové nadprůměrné utkání hrané z obou stran ve vysokém nasazení a množstvím brankových příležitostí, byť částečně ovlivněné horším terénem. My jsme jako obvykle z těch vypracovaných šancí, které mohly a měly skončit gólem, nic nevytěžili, takže až neuvěřitelná situace, z jaké umí skórovat snad jen Ibrahimovič a Tomášek, zlomila utkání čtvrt hodiny před konce v náš prospěch. Výsledek potom ještě potvrdil střídající Dvořák, který hrál poprvé po vypršení disciplinárního trestu. Tří bodů získaných z tohoto těžkého zápasu si ceníme. V domácím celku mě zaujal především výborný křídelní hráč Kwesi, který pro nás byl stálou hrozbou.



Sestavy


TJ Dvůr Králové nad Labem
D. Václavík [-] - R. Bína [-] , D. Hospedales [-] , K. Allen [-] , T. Picha [-] , D. Vitebský [-] , W. John [-] , M. Hrubý [-] , M. Močkovský [-] (64. I. Suleiman [-] ) , M. Hruška [-] , J. Prokš [-] (64. L. Mertlík [-] )

SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - D. Haladei [-] (84. L. Benda [-] ) , A. Kopřiva [-] (84. V. Hrubý [-] ) , V. Habrman [-] (78. J. Dvořák [-] ) , P. Tomášek [-] , L. Trnka [-] , J. Mokrejš [-] (64. F. Wimmer [-] ) , M. Javůrek [-] , V. Valášek [-] , T. Lněnička [-] , J. Hlavsa [-]

ŽK: 80. J. Dvořák , 80. L. Trnka .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - SVOBODA Radek, JIŘÍČEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů