Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2022 11:00

1.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brozany na úvod soutěže vykradly Teplice, Sklářům nepomohl ani brzký gól


5

První zápas nového ročníku odehráli domácí Teplice proti nebezpečným Brozanům. Hosté sice brzy inkasovali, ale ještě do poločasu dokázali zápas otočit. Prohra v prvním podzimním kole jen dokreslila smolný víkend Teplic, kdy jejich A tým vyfasoval pět gólů v Liberci. Brozany využili zkušeností několik nových hráčů a domů si tak odvezli tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl gólovou přestřelku

Brozany, které už v loňském ročníku patřily k nejlepším týmům v soutěži, posílily o další hráče, kteří mají i druholigové zkušenosti. Což by se mělo v letošním roce projevit na výsledcích. Velmi turnulentní úvod prvního zápasu mohlo vidět více než třista diváků v Dubí, kde hraje své domácí zápasy rezerva Teplic. Skláři byli v úvodu střetbutí aktivnější a vše vyvrcholilo v 16. minutě, kdy se prosadil Bulmaga. Jenže jako by snad nikdy žádný trenér neřekl, že po vstřelení branky je nejdůležitější následující pětiminutovka. A právě ta stála Teplice zápas. Nejprve ve 20. minutě Martin Jindráček vystřelil z chumlu hráčů na hranici šestnáctky a jeho pokus, který se ještě otřel o levou tyč, skončil za zády gólmana Muchy. Vyrovnávací branka úplně změnila ráz utkání. Brozany ucítili šanci a šly jako šelma po své kořisti. Už za čtyři minuty se znovu prosadil Martin Jindráček, když v gól přetavil rychlý protiútok. Brozany převzaly iniciativu a Teplice najednou vůbec nestíhaly. Sokol navíc prokázal skvělou efektivitu, protože jeho dvě branky padly z jediných dvou střel, které do té doby vyprodukoval. Do poločasu už se skóre nezměnilo, a tak šli do šaten spokojenější hosté. 

Do druhého poločasu změnily Teplice vše, jenom změna skóre se jim nepodařila

Trenér Jamrich změnil do druhého poločasu rozestavení, když svým svěřencům naordinoval rozestavení 3-5-2. To podpořil i dvěma střídaními, takže se Brozany musely adaptovat na úplně jiný tým, než který proti nim hrál v první půli. Účel světil prostředky. Skláři začali být znovu aktivnější, ale jejich akce povětšinou narážely na neprostuponou sokolskou defenzívu. Té navíc velel ex-teplický Karel Hasil, který měl tedy speciální motivaci uspět. Ačkoliv se domácí snažili stále víc se tlačit do zakončení, tak se jim žádná akce neujala. Navíc hosté hru okysličily několika střídáními, které se povedly, takže rozbouraly případný tlak sklářů. Vše nakonec dospělo až ke konečnému hvizdu sudího Kubce a Brozany tak mohli slavit první výhru v novém ročníku.



Ohlasy k zápasu


FK Teplice B
Trenér Ladislav Jamrich pro teplický web: "Jsem z výsledku dnešního utkání velmi zklamaný zvláště po tom, co náš nově se tvořící tým dnes nepředvedl vůbec špatný výkon. Kluci celý měsíc dřeli a sehráli i tři těžké přípravné duely, ale Brozany start nového ročníku ČFL prostě zvládli lépe a opět tak prokázali obrovskou kvalitu. Mají na všech postech zkušené a těžkými zápasy ostřílené borce a to dnes podle mého názoru bylo rozhodující pro konečný výsledek."




Sestavy


FK Teplice B
F. Mucha [-] - J. Emmer [-] , J. Švanda [-] , A. Ljevakovič [-] , V. Bulmaga [-] (67. L. Jamrich [-] ) , M. Elmaghrabi [-] , Š. Chaloupek [-] , Y. Tsykalo [-] , A. Tahrič [-] (46. T. Vachoušek [-] ) , D. Procházka [-] , R. Čerepkai [-] (46. M. Nour [-] )

SK Sokol Brozany
J. Havránek [-] - M. Strada [-] , M. Jindráček [-] (72. S. Soungole [-] ) , K. Hasil [-] , P. Výborný [-] (58. D. Schettl [-] ) , T. Bubeníček [-] , M. Studecký [-] , J. Miskovič [-] (72. D. Kasse [-] ) , M. Krátký [-] , J. Hruštinec [-] , D. Šup [-] (88. P. Tichý [-] )

ŽK: 20. M. Elmaghrabi , 46. Y. Tsykalo - 78. D. Kasse .
Počet diváků: 315. Rozhodčí: Kubec Václav - DUDA Miroslav, ŠPINDLEROVÁ Zuzana.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů