0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:30

8.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápy a Teplice se rozešly nerozhodně, ani jeden tým neokázal skórovat


Branky


9

Souboj dvou sousedů v tabulce se odehrál v Zápech, kam přijeli Skláři z Teplic. Oba týmy se utkaly na specifickém hřišti Záp, které na tom mají založenou celou taktiku. Podle toho také zápas vypadal, ale nakonec gólovou radost nepřinesl ani jednomu týmu. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu rozhodčího Řeháčka bylo utkání hlavně tuhým bojem o každý centimetr hřiště. Hrací plocha Teletník Arény je menších rozměrů a tak každý faul již na polovině hřiště znamenal nebezpečnou standardní situaci. Domácí mají hru na tomto hřišti maximálně zažitou a na Skláře vlétli s cílem vstřelit co možná nejdříve vedoucí branku. Defenziva hostů byla ale pozorná a v brance Luďka Němečka, který pro ni v případě sebemenšího zaváhání znamenal jistotu. Největší šanci prvního poločasu měl v jeho závěru ve 45. minutě domácí Petrlák, když jeho tečovaná střela od zad spoluhráče z hranice šestnáctky Teplic minula jen o několik decimetrů horní tyč branky.

Obraz hry ve druhém poločase byl velice podobný tomu prvnímu. Diváci mohli hlavně vidět velké množství osobních soubojů ve středu hřiště s minimem vyložených brankových příležitostí. V samotném závěru v 86. minutě měli největší šanci celého zápasu domácí a to po rohovém kopu, který zakončoval hlavou k levé tyči urostlý kapitán Záp Jiří Duben. Když už se zdálo, že míč skončí v síti, vytáhl parádní zákrok teplický Luděk Němeček a nedovolil tak domácím radovat se ze vstřelené branky. Závěrečný hvizd rozhodčího Řeháčka tak již jen potvrdil dnešní dělbu bodů, která má rozhodně větší váhu pro hostující Skláře a také znamenala první bodový zisk z dosavadních vzájemných utkání se Zápy.



Ohlasy k zápasu


SK Zápy
Trenér Ladislav Jamrich pro klubový web: Věděli jsme, že nás v Zápech na hřišti menších rozměrů čeká těžký soupeř a že musíme být pozorní již od úvodních vteřin utkání. Jsem rád, že se nám úvodní nápor domácích podařilo přečkat bez obdržené branky a podnikli jsme i několik nebezpečných a rychlých protiútoků. Domácí na nás tlačili celý zápas, ale naše defenziva úspěšně odolávala a také nás v několika případech podržel pozorný brankář Neměček. Skvělý výkon dnes podali opět oba naši nejzkušenější hráči – Admir Ljevakovič a Honza Rezek, kteří naše mladé hráče motivovali k velmi dobrým individuálním výkonům. Nejvíce byl vidět ve středu zálohy v základní sestavě debutující Marek Beránek a také ofenzivně laděný pravý obránce Jakub Hora. Jistotu pro nás také znamenala stoperská dvojice Tsykalo – Lukáš, která úspěšně bojovala s výškovou převahou ofenzivy domácích Záp a měla tak velký podíl na čistém kontu Luďka Němečka. Vydřený bod v Zápech má pro nás obrovskou hodnotu a ze hřiště jednoho z favoritů celé soutěže se rozhodně počítá. ČFL je ale naplno rozjetá a tak nás v závěru příštího týdne čeká další těžký soupeř, když hostíme B-tým severočeského rivala FK Jablonec. Chceme v naší sérii bez porážky pokračovat a proto uděláme v přípravě na toto derby rozhodně maximum.




Sestavy


SK Zápy
L. Vejmola [-] - T. Matějka [-] (87. M. Kubů [-] ) , M. Petrlák [-] , K. Janko [-] (70. J. Jelínek [-] ) , J. Eliáš [-] , L. Koutenský [-] , P. Kavalír [-] (87. M. Kubeš [-] ) , L. Woitek [-] , P. Růžek [-] , J. Duben [-] , V. Pardubský [-]

FK Teplice B
L. Němeček [-] - A. Ljevakovič [-] (91. A. Tahrič [-] ) , J. Švanda [-] , M. Lukáš [-] , J. Hora [-] , M. Beránek [-] , Y. Tsykalo [-] , T. Vachoušek [-] (89. V. Gornický [-] ) , D. Procházka [-] (87. L. Jamrich [-] ) , L. Kodad [-] , J. Rezek [-]

ŽK: 87. J. Duben - 8. J. Hora , 70. Y. Tsykalo .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Řeháček Lubomír ml. - BAHNÍK Martin, HAVEL Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Vedení klubu, Zpravodaj - FK Přepeře | Liberecký | Semily

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích