3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2022 15:30

12.kolo, Divize C, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice rozhodla o vítězství ve druhém poločase. V zápase se zaskvěli oba brankáři


Branky


52. M. Volf , 58. A. Kohout , 64. D. Kocourek
11

Dobrovice si po ostudném debaklu ve Velkých Hamrech potřebovala nutně spravit chuť. Letohrad naproti tomu potřebuje body jako sůl, protože je pouhé dva body od zóny sestupu. Oba týmy se mohli spolehnout na dobré výkony svých bankářů, ale nakonec se projevila větší kvalita na straně domácích. Dobrovice tak dala zapomenout na poslední zaváhání a posunula se na šestou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velké šance, žádné góly

Letohrad potřeboval po ztrátě s Čáslaví nutně zabrat, ale kvalitní tým Dobrovice byl silný soupeř. Navíc velmi nepříjemná bilance z venkovních zápasů mluvila v neprospěpch hostů. A tak šli do zápasu s tím, že vše dokáží zlomit a odpoutat se od sestupových míst. Dobrovice naopak potřebovala zapomenout na debakl z posledního kola, kdy dostala šest branek od Velkých Hamrů.

 

První velkou příležitost měli domácí ve dvanácté minutě, kdy ndokázali na dvakrát skórovat z dobré příležitosti. V prvním případě ještě stihl zakročit hostující gólman Martinovský a následná dorážka mířila nad. O pět minut později museli hosté řešit nepříjemnou záležitost, když přišli o nejlepšího střelce týmu Kabourka. Ten se po střetu se stoperem musel nechat vystřídat. 

 

Letohrad se dostal k ohrožení branky po půl hodině, kdy se ke střele z hranice vápna dostal Lorenc, jeho střelu pak ještě zkoušel do branky dorazit Zbudil, ale brankář Bartoš svůj tým podržel a vyrazil střelu na roh. Z toho se dostal k zakončení hostující Nágl, ale Bartoš si už míč udržel a skórovat Letohrad nenechal. Hned za dvě minuty se hostující Šplíchal dostal k samostatnému úniku, když od půlky běžel proti Bartošovi. Ten ovšem znovu ukázal svou kvalitu a jeho střelu vyrazil na roh. 

 

Na konci poločasu se k podobné šanci dostali také domácí. Kouhot běžel na Martinovského, který se nenechal zahanbit a zneškodnil střelu na roh. Do konce poločasu se navíc musel vytáhnout ještě jednou, když Dobrovice zahrozila útokem z levé strany a jen skvělý zákrok Martinovského na první tyči zapříčinil, že se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Dobrovice rozhodla o vítězství třemi góly

Letohrad mohl vymýšlet plán, jak ze zápasu vytěžit ještě víc než jen jeden bod. Nicméně všechny plány jim překazil už v 52. minutě Volf. Vše začalo standardní situací Letohradu, který na útočné polovině zkoušel ohrozit branku. Jenže domácí situaci zažehnali a následně se dostali do brejku. Ten pak úspěšně zakončil Volf a poslal Doborovici do vedení.

 

Netrvalo to ani šest minut, než se domácí radovali podruhé. Dobrovice se dostala ke standardní situaci kousek za hranicí velkého vápna. Martinovský ještě stihl střelu z přímého kopu vyrazit, ale na dorážku od Kouhouta už byl krátký. Dva těžké direkty s hosty značně zamávali, ale bylo vidět, že se snaží rychle odpovědět.

 

Šplíchal s Klimkem se dostali do útoku a pokusili o zakončení z velmi nadějné pozice. Klimkovo zakončení ale nadvakrát zlikvidoval brankář Bartoš. 

 

Definitivní odpor Letohradu zlomila Dobrovice v 64. minutě. Akce vedená z pravé strany skončila centrem do vápna, ten si našel nikým nehlídaný Kocourek a hlavou stanovil skóre na 3:0. To byl poslední hřebíček do pomyslné rakve Letohradu, kteří už nenašli sílu na odpověď. Jedinou větší šanci měl ještě Zbudil, jehož hlavičku odvrátil z brankové čáry Vrána. 

 

Dobrovice si tak napravila reputaci po ostudném výkonu ve Velkých Hamrech a přinesla stovce diváků vítězství. Hosté se naopak musí sebrat, protože jsou dál dva body od první sestupové pozice a do konce podzimu je čekají veledůležité zápasy proti nováčkovi z Nového Bydžova a sestupem ohroženému Dvoru Králové. 

 



Sestavy


FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - M. Sedláček [-] , M. Volf [-] (69. R. Herzán [-] ) , J. Novák [-] , D. Kocourek [-] (69. L. Kučera [-] ) , O. Bora [-] (69. D. Zelinka [-] ) , J. Horák [-] , A. Kohout [-] (82. R. Tomíček [-] ) , O. Bičiště [-] (82. F. Vrána [-] ) , V. Pečínka [-] , M. Sedláček [-]

FK Letohrad
Š. Martinovský [-] - R. Macek [-] , P. Štěpán [-] , A. Zbudil [-] , P. Šponar [-] (64. D. Chládek [-] ) , A. Nágl [-] , O. Kail [-] , F. Šplíchal [-] , T. Kabourek [-] (17. Š. Klímek [-] ) , M. Lorenc [-] (80. J. Jiřánek [-] ) , J. Hiller [-] (64. J. Kadlec [-] )

ŽK: 61. O. Bora , 77. A. Kohout - 57. J. Hiller .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Linhart Martin - TROJAN Michal, BAHNÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 20:44

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2022 10:42
Ctibor Jarkuliš

Expert: David Folwarczny
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají zkušené mužstvo s vynikajícím gólmanem a vyhrají.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 19:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 17:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2022 07:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 15:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2022 10:14

Tip: remíza