0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.08.2022 10:15

1.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jablonec na úvod prohrál s Ústím nad Labem jasně 0:3


Branky


5

Ústí spadlo do ČFL z druhé ligy a dá se tak očekávat, že budou hrát v horních patrech tabulky. O jejich kvalitě se hned v prvním kole přesvědčilo "béčko" Jablonce. Převahu přetavili hosté ve tři branky a odvezli si tak domů jasné vítězství o tři góly. Domácí se nedokázali na vlastní půdě prosadit, a tak musí doufat, že se jejich produktivita v příštím kole zlepší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha Jablonce ke gólu nevedla, z brejku udeřili hosté

Ústí přijelo do Jablonce s jasnou taktikou, kdy se spoléhali na brejky. Míč si uživali převážně domácí, kteří se pokoušeli překonat val hostujícího týmu. První šanci si sice připravili ústečtí, ale vše skončilo dobrým zásahem Jana Vošahlíka. Ve 13 minutě měli solidní šanci na skórovnání jablonečtí. Nedovolený zákrok znamenal, že si Smejkal postavil míč k přímému volnému kopu. Jeho dobře mířený pokus do šibenice ovšem zlikvidoval gólman na roh. O jedinou branku v prvním poločase se postarali hosté. Ve 23. minutě nevyužili solidní šanci domácí, a tak z rychlého protiútoku udeřil Jiránek, který poslal Ústí do vedení. Do poločasu se ještě několikrát snažil Jablonec o srovnání skóre, ale ani Vošahlík, Smejkal nebo Rozkovec neuspěli. Do šaten tak šli spokojenější hosté. 

Další dva góly Ústí znamenali jasnou výhru 3:0

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí. Prvních deset minut neustále kombinovali kolem vápna, ale nyvprodukovali nic než několik rohových kopů. Když se potom dostali do útoku také ústečtí, tak došlo ke srážce s gólmanem Surovčíkem. Při jednom zákroku byl faulován, ale vše bylo mnohem horší. Vážně si totiž poranil prst na ruce a musel odjet do nemocnice. Této údalosti využili hosté. Dost možná opaření jablonečtí inkasovali hned minutu po vystřídání gólmana. Skóroval Černý a poslal tak své mužstvo už do dvoubrankového vedení. Ústí pracovala v defenzívě naprosto precizně. Domácí k ničemu nepustili a naopak udeřili potřetí. Dlouhý míč za obranu domácí neodhadli a po špatné komunikaci došlo ke střetu střídajícího brankáře Reinera se stoperem a ústecký Fischer dovedl míč do odkryté branky. Tím se zápas definitivně rozhodl. Ačkoliv se jablonečtí snažili prosadit, tak už nic zajímavého nevyprodukovali a Ústí nad Labem si tak odvezlo tři body za vítězství 3:0.



Ohlasy k zápasu


FK Jablonec B
Džimis Bekakis - trenér: Pro domácí web: "Není to začátek podle našich představ. Ústí bylo živější, bylo rychlejší, měli rychlý přechod dopředu a na tom to měli postavené. Navíc dobře bránili. My jsme jejich průniky vůbec nechytali. Možná jsme měli víc ze hry a balon na kopačkách, ale nebyli jsme moc nebezpeční. Když to máme vystřelit, tak to dáváme někde ještě vedle přihrávkou a obehráváme to okolo, místo kolmého postupu na bránu. V prvním poločase tam bylo pár balonů před bránu, ale to nám kousek vždy chyběl. V tomhle se musíme zlepšit. A co se týče naší obrany, tak nebylo ono. Chyběla organizace a to ještě Surovčík chytil tři góly."




Sestavy


FK Jablonec B
J. Surovčík [-] (62. V. Reiner [-] ) - J. Vošahlík [-] , M. Chládek [-] (77. V. Zárybnický [-] ) , J. Diviš [-] , D. Nykrín [-] - T. Smejkal [-] , D. Breda [-] (46. V. Linhart [-] ) , S. Munzar [-] , O. Rozkovec [-] , A. Ritter [-] (68. T. Stibor [-] ) - O. Velich [-] (68. L. Plechatý [-] )

FK Ústí nad Labem
J. Plachý [-] - P. Kubín [-] , A. Uličný [-] , B. Hudec [-] , V. Čítek [-] - D. Černý [-] , M. Vobecký [-] , J. Jiránek [-] , M. Cantin [-] (72. D. Chodora [-] ) , J. Zaspal [-] (78. T. Zůza [-] ) - J. Benda [-] (15. P. Fischer [-] )

ŽK: 59. M. Vobecký , 79. J. Jiránek , 91. P. Fischer .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Pilný Marek - MATĚJKA Jakub, KLEČKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích