2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 10:15

4.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Viktoria Žižkov udržela neporazitelnost a dál je stoprocentní, Skláři odpověděli příliš pozdě


Branky


10

Viktorka Žižkov má v tabulce dál manko jednoho odloženého zápasu, a tak v neúplné tabulce nemohou okupovat první příčku, protože na ní se drží stále neporažené Ústí. Tým trenéra Kotala ale zatím neztratil ani bod a plný počet bodů si připsal i proti Teplicím. Tým složený kolem hvězdy Admira Ljevakoviče srdnatě bojoval, ale odpověd na dva góly Viktorky přišla až příliš pozdě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivita Viktorky góly nepřinesla

Lehké rozpaky z předchozího souboje s hradeckými mladíky vystřídala v neděli dopoledne atraktivní útočná podívaná. Viktoria první poločas zcela ovládla a dvě obrovské šance měla již v úvodních 5 minutách. Žižkov sevřel teplické mladíky poskládané okolo zkušeného Ljevakoviče od prvních minut do kleští, které chvílemi připomínaly klasický hokejový zámek. Nejprve Klusák trefil z 25 metrů břevno a pak tutovku Proška z těsně blízkosti skvěle zlikvidoval Němeček. Hostům se nedařilo delší dobu držet míč na svých kopačkách, po několika málo dotecích míče často ztráceli a to byla voda na mlýn zkušenému domácímu týmu, který Skláře svíral na jejich polovině. Třetí vyložená příležitost domácích ale přišla až 2 minuty před poločasem, když Batioja minul přihrávku Treglera těsně u levé tyče odkryté branky hostů. A tak i přes velký tlak a vyložené příležitosti na straně domácích šli oba týmy do kabin za bezbrankového stavu.

Žižkov rozhodl o vítězství dvěma góly, Skláři stihli jen korigovat

Co se Žižkovu nepovedlo před přestávkou, přišlo krátce po ní. Prošek našel na penaltě volného Bazala, zkušený mazák nic neuspěchal a s přehledem poslal Viktorku placírkou do vedení. Gól žižkovské bojovníky uklidnil, ale chvílemi to vypadalo, že až příliš a Teplice se začaly osmělovat mnohem více, než za předchozí hodinu. Po nepříliš záživném úseku hry tak přinesla pojistku až 81. minuta, ve které domácí rozebrali žlutomodrou obranu a Řezáč uklízel míč do prázdné branky. V závěru zdramatizoval zápas svou trefou ještě Tsykalo, ale Viktorka si své třetí vítězství již vzít nenechala. V tabulce ji zatím patří druhá příčka o bod za vedoucím Ústím, k dobru však má odložené utkání v Benešově.



Ohlasy k zápasu



FK Teplice B
Trenér Ladislav Jamrich pro klubový web: Dnes jsme narazili na jednoho z největších favoritů celé soutěže. Žižkov rozhodně kvalitou hráčského kádru a zázemím patří do vyšší soutěže. Jejich tým je složený ze zkušených borců ve správném věku, kteří mají bohaté zkušenosti s první i druhou ligou. Ale i přesto tento nezpochybnitelný fakt jsme chtěli favorita co možná nejvíce potrápit a pokusit se bodovat. První poločas nám ale vůbec nevyšel. Obrovské množství nevynucených ztrát a abnormálně nízké procento získaných míčů nás dostávalo pod souvislý tlak soupeře. Jako jediné pozitivum z této části utkání mohu hodnotit fakt, že i přes trvalou převahu Žižkova jsme neinkasovali a do druhé půle tak šli s nadějí na případný bodový zisk. Do druhého poločasu jsme změnili rozestavení a postupně jsme na hřiště posílali čerstvé síly, které naši hru oživili. Kluci se začali více dostávat do pokutového území Žižkova a dokázali více zaměstnávat brankáře Švengera než v první poločase, kdy měl s naší slabou ofenzivou jen velmi málo práce. I přes nepříznivý vývoj skóre se kluci nevzdávali a prakticky až do samotného závěru se snažili alespoň o vyrovnání. Při druhé brance Tsykala v nastavení u nás propukla obrovská radost, která ale bohužel trvala jen několik málo vteřin. Rozhodčí odpískal postavení mimo hru a nám nezbylo nic jiného, než toto rozhodnutí respektovat. Takový prostě fotbal je, krásný a zároveň i krutý. Soupeř byl sice po většinu utkání lepší, ale nám vyšel závěr skvěle a bodový zisk byl hrozně blízko. O to více musíme všechny síly vrhnout do dalšího náročného týdne a tým dobře nachystat na další mistrovské utkání. Na konci příštího týdne nás totiž čeká další těžký a ambiciózní soupeř. V neděli 4.9. dopoledne od 11:00 hostíme na přírodním trávníku v Dubí – Pozorce místního rivala z Ústí nad Labem.



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
M. Švenger [-] - D. Klusák [-] , M. Řezáč [-] , B. Quintero [-] , J. Bazal [-] (62. R. Voltr [-] ) , D. Sixta [-] (78. M. Buneš [-] ) , M. Hönig [-] (62. D. Štrombach [-] ) , I. Súkenník [-] (90. D. Březina [-] ) , V. Prošek [-] (78. O. Žežulka [-] ) , J. Tregler [-] , I. Muleme [-]

FK Teplice B
L. Němeček [-] - A. Ljevakovič [-] (82. M. Hadinec [-] ) , J. Švanda [-] , J. Hora [-] , D. Procházka [-] (70. M. Lukáš [-] ) , R. Čerepkai [-] (46. M. Beránek [-] ) , M. Elmaghrabi [-] , Y. Tsykalo [-] , T. Vachoušek [-] , J. Křišťan [-] (70. L. Jamrich [-] ) , V. Bulmaga [-] (58. V. Gornický [-] )

ŽK: 71. V. Prošek - 55. Y. Tsykalo , 85. L. Němeček , 93. A. Ljevakovič , 93. J. Hora .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích