5:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2022 10:15

6.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žižkov zase naděloval, Most si odvezl nepopulárního "bůra" a Viktorka tak dál kráčí soutěží bez ztráty bodu


Branky


10. B. Quintero , 12. B. Quintero , 37. M. Hönig , 60. R. Voltr , 70. I. Súkenník (p.)
9

Po nevýrazném výkonu v Chlumci se Žižkov probral a v domácím prostředí připravili hráči svým fanouškům perfektní podívanou. Již o poločase bylo o zápase rozhodnuto a domácí tak mohli pošetřit některé hráče, protože je v týdnu čeká těžký zápas MOL Cupu proti Teplicím. Most si za celý zápas vytvořil pouze jedinou výraznější šanci, kterou skvěle zlikvidoval Milan Švenger. Zdálo se, jako by byl Most s výsledkem dopředu smířený. Sestava Žižkova je nabitá hráči s ligovými zkušenostmi, což se také projevilo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle rozhodla o zápase, dvakrát se prosadil Batioja

Už od úvodních minut bylo znát, že Viktoriáni chtějí sobě i fanouškům dopřát první domácí utkání bez zbytečných nervů. Na branku exžižkovského Halousky se valil jeden útok za druhým a obrana Severočechů dokázala odolávat pouze deset minut. Pak poslal do vápna ostrý centr Řezáč, Batioja se pověsil do vzduchu a solidně zaplněné ochozy poprvé explodovaly radostí. A sotva diváci dosedli zpět na sedačky, přinutil je ekvádorský bojovník znovu vyskočit. Tentokrát pohotová dorážka znamenala dvougólové vedení a pro hosty definitivní ztrátu veškerých myšlenek na body. Viktorka fotbalem bavila sebe i diváky a dala rázně zapomenout na utrápený výkon z Chlumce. Další gól měl na noze Sixta, ale definitivní podobu dal poločasovému výsledku až Hönig, který se ve 37. minutě skvěle zorientoval ve vápně a prostřelil Halousku potřetí. Michal Šmarda tak mohl už o pauze začít myslet na pohárovou středu a pošetřit síly. 

Viktorka nepolevila ani ve druhém poločase a přidala ještě dvě branky

V šatně zůstali oba střelci a Prošek a do druhého dějství vyběhli domácí s čerstvou trojicí Voltr, Bazal, Štrombach. Obraz hry se nikterak nezměnil a Viktoriáni byli dál lační po gólech. Po hodině hry byl za důraz a odvahu odměněn Voltr, který v souboji přeskočil vysokého gólmana Mostu a hlavou poslal míč do sítě počtvrté. Poslední trefu si pro sebe zarezervoval symbolicky kapitán Súkenník, který z penalty potrestal faul na Štrombacha a Žižkov si tak suverénně a naprosto zaslouženě dokráčel pro páté vítězství v řadě. Potěšitelné je dozajista i čtvrté čisté konto, které jde dnes na vrub kvalitní práci celého týmu. A když už jsme pustili soupeře do jediné gólové šance, mohl se manšaft opět spolehnout na jistotu jménem Švenger. Zkušený strážce naší svatyně vytáhl parádní zákrok a další nulu si nenechal vzít. Viktorka se s patnácti body posunula do čela třetiligové supiny B a jako jediná z celé ČFL dosud neztratila ani bod.



Sestavy


FK Viktoria Žižkov
M. Švenger [-] - D. Klusák [-] , M. Řezáč [-] , B. Quintero [-] (46. J. Bazal [-] ) , D. Sixta [-] , M. Hönig [-] (46. R. Voltr [-] ) , I. Súkenník [-] , V. Prošek [-] (46. D. Štrombach [-] ) , V. Kadlec [-] , J. Tregler [-] (63. D. Březina [-] ) , I. Muleme [-] (63. O. Žežulka [-] )

FK Baník Most - Souš
P. Halouska [-] - T. Svoboda [-] (81. J. Skurovec [-] ) , O. Kolařík [-] , V. Pátek [-] , M. Stružinský [-] (75. M. Opluštil [-] ) , M. Rjaska [-] (46. D. Bína [-] ) , D. Matyáš [-] (75. O. Novický [-] ) , P. Glaser [-] , R. Cibulka [-] , R. Novák [-] , A. Petržílka [-] (57. M. Nguyen [-] )

ŽK: 28. V. Kadlec , 45. B. Quintero - 46. R. Cibulka , 50. A. Petržílka , 76. M. Nguyen .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích