3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 10:30

4.kolo, ČFL B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolín dál vyhrává, v těsném zápase porazili Brozany


Branky


10

Kolín je zatím možná největším překvapením soutěže. Nováček si připsal do tabulky už tři vítězství ze čtyř zápasů. To poslední padlo na úkor Brozan, které před zápase měli stejně bodů jako domácí. Vítězství Spartě zařídil nováček v týmu Oskar Fotr, který si připsal dvě branky. jednou se prosadil druhý nejlepší střelec soutěže Jiří Sodoma.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas ovládl Kolín, vstřelil dvě branky

Domácí vstoupili do zápasu velmi aktivně. Už v první minutě byl blízko otevření skóre Vondráček, ale jeho prudkou střelu brankář Havránek vyrazil. Přesto se jako první prosadili hosté, naštěstí pro Kolín asistent rozhodčího odmával ofsajdové postavení, a tak se hra opět přesunula na brozanskou polovinu. O dvě minuty později domácí aktivita přinesla své ovoce. Hakl vrátil centrovaný míč do pokutového území, odkud ho do soupeřovi sítě nekompromisně uklidil nováček Oskar Fotr a posunul Kolín do vedení. A i nadále byla Sparta nebezpečnější. V další šanci hlavičkoval Štancl, připravený Havránek byl však na správném místě. Dvoubrankového vedení se Kolínští přece jen dočkali. Milec posadil míč přesně na hlavu Jirky Sodomy, který mu udal správný směr a překonal brozanského brankáře. Dvoubrankové vedení zůstalo i po další akci Sodomy, který se do zakončení dostal i v závěrečných vteřinách, jenže míč jen těsně do brány nezamířil.

Závěrečný kvapík Brozan na body nestačil

Druhý poločas přinesl téměř opačný styl hry. Kolíňáci dali svému soupeři více prostoru a on se začal ujímat tempa hry. Zpátky do hry se domácí dostali zhruba v 65. minutě a znovu začali hostům zatápět. Ve slibných šancích se ocitli Veselý či Sodoma. Na druhé straně se blýskl Martin Otáhal, který v 78. minutě skvěle vychytal Tichého. Pět minut před závěrečným hvizdem utekl obraně Oskar Fotr a svým druhým přesným zásahem v zápase zvýšil na 3:0 pro Kolín. Zdánlivě vyhrané utkání však Brozany dokázaly zdramatizovat. Nejprve se v 90. minutě prosadil Martin Jindráček, necelou minutu na to skórovat Jáchym Bechyně a rázem bylo skóre 3:2. Jednobrankové vedení už si Kolínští pohlídali a z utkání odešli s plným počtem bodů.



Sestavy


SK Sparta Kolín
M. Otáhal [-] - F. Hakl [-] , O. Soběslav [-] , V. Milec [-] , M. Štancl [-] , O. Fotr [-] (85. D. Šnajdr [-] ) , P. Čapek [-] (75. A. Mansfeld [-] ) , J. Sodoma [-] (75. D. Jaroš [-] ) , J. Vondráček [-] (85. A. Čapek [-] ) , D. Veselý [-] , J. Neuberg [-] (67. M. Routek [-] )

SK Sokol Brozany
J. Havránek [-] - K. Hasil [-] , M. Jindráček [-] , J. Miskovič [-] (63. S. Soungole [-] ) , P. Tichý [-] , J. Bechyně [-] , M. Krátký [-] , J. Hruštinec [-] , M. Studecký [-] (80. D. Kasse [-] ) , M. Strada [-] , D. Šup [-]

ŽK: 34. O. Fotr - 40. P. Tichý , 51. J. Hruštinec , 91. D. Šup , 91. K. Hasil .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Jansa Adam - FOJTÍK Martin, DEPEŠ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích